Може би самото чувство че е уникална и има много малко произведени от нея я прави така величествена, ако беше масова мисля че дизайна не би прибрал много адмирации, ами съгласете се че не е връх в дизайна на алфа това ръбато чудо особено фаровете отпред...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой нечовек със SZ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеБях гледал и една тема в която колегата сам си беше пуснал снимки и на мотора и вътре, но не успявам да я намеря... Предполагам, че става дума за същата кола от парада, едва ли има 5 RZ-тки в София
https://picasaweb.google.com/detelaz...0YearsPassion#The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Аз също много я харесвам, не знам .. луда е, като характеристики не е иновативна и уникална, но дизайнът на Загато и придава mojo-то, сякаш е излязла от фантазиите на 8 годишно момчеDiesel is the fuel of Satan
1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеНа мен лично тва ръбатото чудо ми седя за тапет на десктопа, още преди да се запаля по алфите...Много ме кефи...и аз не знам що...вкусове колкото си искаш...на един се харесва на друг не...
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеПървото ми впечатление от този модел е някъде от началото на 90те,имах я на картинка от дъвки Турбо.но когато за първи път я видях на картинка от дъвки Турбо си казах "Басии ква алфа"
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko_iotov Покажи съобщениеаз имах удоволствието преди много години да седна в предполагам тази която беше на 100 год. на едно авто изложение и това което ми направи впечатление е че имаще индивидуален номер до скоростния лост
При някои даже пише името на собственика на табелката от завода (Сещам се за един Вайпър "Веном" от БГ черноморието...).
Comment
-
http://www.speedhunters.com/2012/05/...ter-of-zagato/
THE MONSTER OF ZAGATO
Няколко добри кадъра и информация за модела.
Enjoy!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment