If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща GTV/Spider 2011 - ще успеем ли тази година?
Една хубава идея,за която никой още не е писал,но може де се е сетил:който иска и има възможност се възползва от предложението на колегите,а отделно ние си организираме среща насред Бг. и ги каним тях!
Една хубава идея,за която никой още не е писал,но може де се е сетил:който иска и има възможност се възползва от предложението на колегите,а отделно ние си организираме среща насред Бг. и ги каним тях!
Екстра идея, само дано те не разчитат много-много на тая покана...
Аз ше ходя! Ако се съберат достатъчно хора с ГТВ-та може да отида с ГТВ-то и с 155-цата едновременно ако няма ГТВ-та ще ходя с 155-цата сигурно !
ПОтвърдете , че ще дойдете в темата на 155 или направо на Милена пишете.
Какво толкова - всичко е оранизирано, ще сме повече хора ( а 155-сектата знае как да се забавлява). Поне за групата от София трябва да няма оправдание (близо е )
Аз ако съм в Бг по това време, а ще знам чак следващата неделя, ще отида на срещата на 155. Иначе ако се организира ГТВ среща и съм свободна (и нефалирала към момента на срещата), ще отида и на нея
Очакваме ви колеги , наистина ще е прекрасно да се присъедините към нас
Жалко само, че един от най-големите GTV ентусиасти за срещите- Цвети(pinkmousy), точно тогава е възпрепятствана и по-всяка вероятност няма да може да присъства.
ми аз съм гледал снимките от ваши събирания и ми се струвате нормални хора събирайте се кой иска да идва и това е,какво само ревете че било далече било близо?аз за жена съм ставал нощтно време братче и съм пътувал до некъде си да ходиме да се набучиме...айде да си ги признаеме тия неща,сега некой иска да му се осигури свежо женско присъствие и се ослушва дали ще стане и кой ще идва,сега ако е за километрите ходил съм от София до Шабла за риба апа по риби колко км сме навъртяли немате толко сбирки дето сте правили,та за едното може за другото не може,ми който ще пътува да се комбинира с някой да пътуват да си делнат стая тъкмо вечерта да им е по весело да се кикотят и това е,никой не те кара да изядеш менюто в ресторанта нали?аре стига бе като стане петък вечер можеш да си облечеш новите дрехи и да похарчиш 200 лева да си туз у диското да те кльопкат свежите пичета а после олеле немам...като ти е дебело и не си Джони Кеша на момента да отговориш с дебелата кешовица правиш кооперация с некой и си биеш камшика и отиваш да се гевезиш,като не искаш на другият ден ще си с 100 лева у буркана дето ще ти ги изяде инфлацията и без спомени и после ше викаш -абе що не одих да се еба у клошаревеца.
За тези, които не са прочели (в темата на 155) - аз ще ходя на 155 срещата (99%) следващия уикенд. Така че, колеги от София и околности - ако решите, присъединете се - да не съм сама
Ако някой пита защо 99% - защото: 1. една алфа винаги може да се повреди внезапно; 2. дотогава ще се кача на кон поне 2-3 пъти, което е достатъчно да се счупя... отново.
За тези, които не са прочели (в темата на 155) - аз ще ходя на 155 срещата (99%) следващия уикенд. Така че, колеги от София и околности - ако решите, присъединете се - да не съм сама
Ако някой пита защо 99% - защото: 1. една алфа винаги може да се повреди внезапно; 2. дотогава ще се кача на кон поне 2-3 пъти, което е достатъчно да се счупя... отново.
Цвети, айде моля ти се да внимаваш и да не се трошиш тоя път ))
Comment