Известие

Collapse
No announcement yet.

Статия за Бургаската среща

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Статия за Бургаската среща

Лелее пичове, подхвърлих на една позната, ако може нещо да драсне за скромната ни първа среща в Бургас в Неделя и ако знаете къв материал е нахвърляла Току що ми го прочете по телефона и направо ми иде да я разцелувам ако ми падне.
    Благодаря от сърце Принци и много целувки
    Верно, излиза в някво детско седмично вестниче, но все пак е нещо, утре като го взема, веднага го сканирвам и го пускам
    Как ше се реваншираме не знам, трябва да помислим
    Само дето малко така ги е понагласила нещата че все едно манифестация от Алфи от ГТ нагоре ше правим ама карай да върви и тва мое да стане некой ден, ДАНО

Е, то от тука се тръгва... сега малко списанийце, после сериозните издания. Пък дай Боже всекиму от нас по една GT в най-скоро време... :P
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ехх кво толкова и харесвате на алфа ГТ ?

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
        ехх кво толкова и харесвате на алфа ГТ ?
        Ъ НИЩО БЕ НЯКАКВА СИ ALFA GT.........
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Re: Статия за Бургаската среща

Първоначално публикувано от krasyb
          ... и направо ми иде да я разцелувам ако ми падне.
          ...
          Краси ако е като гаджето дето го прати да взима частите от мен, и аз искам да я разцелувам :P
          ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Статията

е вече в РЕП
            -овете и е страхотна! Вестник "Бургаска поща" /BTW за пръв път го чувам, ма не е лошо вестниче бе / Следобед я сканирвам да се изкефите щото е адски нахакана, просто феновете на другите марки мое се пукнат от яд, ееех ако беше и 100% истина, ама...

За мадамите: Еньо, верваш ли ми че девойката е приятелка на мой приятел и съм на ръба да я разцелувам, че и тя се натиска доста, ама аз такива неща не мога да правя ма да видим де ???
            Проблеми е че готини кандидатки бол, ма няма време бее, за тях аз за колата повече време и пари хвърлям баси! Тая седмица обаче съм решил да го ударя на разврат вече хихихи между бачкането естествено

Поздрави

Comment

разпускане

Краси Б, трябва да разпуснем някоя вечер край италианските ни коли с бургаски пички .
              Дано на срещата в неделя се съберат повече! :P :P :P
              www.bgphoto.net/tuning-mix/
              089/ 8820032

Comment

Ееее събрАхме се! )))

Статията:

а можете да я прочететe и тука заедно със малко снимки от срещата
                http://www.freewebs.com/krasyb/

Comment

Много е готино пи4ове ЕВАЛА!!
                  И статииката си я бива.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

tva se kazva iaka sreshta sledvashtia pat sha sa saberem oshte poveche hora a pyk statiata niama greshka !!!!!! koga sha se sabirame pak ?

Comment

МОМЧЕТА ЕВАЛА

не знаете колко хубаво ми стана когато прочетох статията, която е отразила тази хубава среща

п.с: За 147мицата нека човека и жена му да си я карат със здраве...и да им носи много радост и прекрасни спомени
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Искрено

благодаря на всички които присъстваха на срещата и на всички от клуба които си направиха труда да прочетат статията и разгледат снимките. Правим каквото можем, може да е малко ама е от сърце Освен това имаме и заразителния пример и на софиянци

Comment

мога да кажа едно голямо браво на бургазлии!!!

тяхното дело е за пример на всички фенове от различните градове на страната!!!
                          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

bravo momcheta, tova e samo nachaloto!

statijata e mnogo jaka
                            sigpic
                            === 75 1.8 T '86 ===
                            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Хехе, много готино.. Страхотна среща, лятото ще се присъединим към вас А винената 147 е хубава, ако имате въпроси към нея питайте, в ръцете ми порастна , само ме е яд, че не и залепих лепенка на клуба. Още я пазя, така че в най-удобния момент ще ви я лепна.

Comment

Working...
                              X