Известие

Collapse
No announcement yet.

Статия за Бургаската среща

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ej

Мерси мерси
    Утре май пак ще има статийка в това малко местно вестниче хехе
    поискаха ми снимки от срещата оня ден, тъй че ще я постна веднага.
    да видим тоз път кво ще измислят господата джурналисти, че съм ги оставил на самотек да пишат малко, кат за безпари толкоз. Ама се упражняваме де. като има нещо по-сериозно са ми обещали в часовете да пуснат нещо. ЩЕ видим

П.П. Ааа лепенката си я искаме пък

Comment

Re: Ej

Първоначално публикувано от krasyb
      Мерси мерси
      Утре май пак ще има статийка в това малко местно вестниче хехе
      поискаха ми снимки от срещата оня ден, тъй че ще я постна веднага.
      да видим тоз път кво ще измислят господата джурналисти, че съм ги оставил на самотек да пишат малко, кат за безпари толкоз. Ама се упражняваме де. като има нещо по-сериозно са ми обещали в часовете да пуснат нещо. ЩЕ видим

П.П. Ааа лепенката си я искаме пък
      krasi i az iskam lepenka )na tezi tejki remonti imam pravi na 4lenstvo v italianskite klubove .
      aaaaaaaaaaaaaaaahhhh bespari4ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........

Comment

street_vagabont----burgas!!!

http://life.dir.bg/LISTS/gonews.php?...70&listid=1004

Comment

Спретнал сам едно сайтче набързо, вижте го тук http://web.orbitel.bg/dimmar
          ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
          AR 32301
          LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
          176B9.000

Comment

браво!!! станало е много добре, евала пичове!!! мъча се да организирам и аз нещо подобно в Пазарджик но за съжаление в тоя форум друг освен
            мен от Пазарджик май май няма , а само колко много алфи има в тоя град ако знаете.....ще видим, ще дерзая пък каквото стане днес даже трябва да отида да си взема визитките на клуба и след това следва раздаване ще се опитам да привлека повече внимание от страна на пазарджиклии към клуба дано се получи нещо!!!
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от net_scooter
              Спретнал сам едно сайтче набързо, вижте го тук http://web.orbitel.bg/dimmar
              mnogo e hubavo, sega dai boje da go pulnite s novi sreshti, snimki, info i t.n.!

Uspeh!!!!
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===
              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                ... но за съжаление в тоя форум друг освен
                мен от Пазарджик май май няма , а само колко много алфи има в тоя град ако знаете.....ще видим, ще дерзая пък каквото стане днес даже трябва да отида да си взема визитките на клуба и след това следва раздаване ще се опитам да привлека повече внимание от страна на пазарджиклии към клуба дано се получи нещо!!!
                Е, колега, в същата ситуация си като мен... И тук в Ямбол има доста Алфи, ама тц... надявам се поне при теб да има малко повече успех
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                X