Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази неделя е последната ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfamaniak
    Първоначално публикувано от netsurfer
    аз съм с летни гуми

Аз не виждам смисъл някой да се оправдава ...

А преди това порехме по цариградско с 170+ тогава Петко пак беше с кола - две пред мен ... хич не я е жалил даже,
    а не виждам проблем пак да се пуснем, сега като е сменил филтъра, живот и здраве следващата неделя пак,

а ти Alfamaniak не помня да си присъствал тогава?? А и с огромно удоволствие бих те пробвал тебе ...
    В Недля се подреждаме на старта
    Пораснаха пилците,проебаха квачките Киро откак си купи 156 стана ебати състезатело,неам думи...
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
      ето и още едно - троен старт - Х5 vs 307sw vs 147

link

a ето и reverse angle на клипчето с Петко ...
      От този клип мисля че ви стана ясно коя е най-бързата кола (то дори не е просто кола )
      XTruck

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
        Пораснаха пилците,проебаха квачките Киро откак си купи 156 стана ебати състезатело,неам думи...
        Аз и преди си бях бре само, че в друг клас
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
          Първоначално публикувано от virusalfa
          Аз и преди си бях бре само, че в друг клас
          Сус жигулата на баша ти сигурно е било,33-ката ти работи на 3 цилиндъра
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Нетсърфаре, тая вечер пич ти ли ми се засили на челен удар по жълтите павета бре ей пак правеше някаква гонка ама нещо колата до тебе си беше в ПРАВОТО...а и леко не те пусна да минеш пред него...не ти стигна повера...

Ако верно си бил ти, защото не можах да видя кой е рацера....вземи успокой топката...гонка стил челен удар не е много гот.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Нетсърфаре, тая вечер пич ти ли ми се засили на челен удар по жълтите павета бре ей пак правеше някаква гонка ама нещо колата до тебе си беше в ПРАВОТО...а и леко не те пусна да минеш пред него...не ти стигна повера...

Ако верно си бил ти, защото не можах да видя кой е рацера....вземи успокой топката...гонка стил челен удар не е много гот.
              несъм бил аз, аз из града си карам много разумно, то си личи от разхода ми - под 8

А и снощи си бях вкъщи

Comment

Може, ма пежтото беше същото, а стила на каране подобен
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

сигурно е от колата
                  @петко - абе я кажи плс 200 кс как се държи в завои - недозавиването компенсирано ли е?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    сигурно е от колата
                    @петко - абе я кажи плс 200 кс как се държи в завои - недозавиването компенсирано ли е?
                    освен с ЕСП с друго нема как да го компенсират /освен с Q2 де /

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      сигурно е от колата
                      Предполагам питаш за 159ката....нашата още не съм я пробвал на екстремно каране, да минат едни 10 000км...и тогаз.

Иначе, ако Киро ми даде зарядното за камерата да мога да прехвърля филмчето, ще видиш как се държи на екстремно каране

159ката седи уникално на пътя...със 170 на цариградско на зиг-заг не помръдва...няма и никакво накланяне. С моята или с 156тица при подобен екперимент много вероятно да се видиш в канафката.

В завой 159ката ако я сриташ много здраво има леко недозавиване само в първия момент, но колата ти показва на къде ще отиде...тоест ясното ти е от самото начало какво ще се случи и от теб зависи дали искаш да се случи или не. Няма кола в нейния клас, коята да има подобно поведение. БМВто тройка също е много добро, но там всичко изведнъж излиза извън контрол.

А4 с 3.0ТДИ коята е 204кс. не съм карал, но мотора е много тежък, за тази кола.
                      sigpic

Comment

С малко закъснение, но ето тук имам едно клипче от 159-ката, която беше на срещата ..

http://www.esnips.com/doc/62006513-736a ... 9-@-160kmh

Леко профучахме покрай служителите на реда ..
                        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

@ петко
                          за 159ката питах да
                          ако верно са го елиминирали недозавиването е супер

иначе на бмв 3 е много зле есп-то при екстренто каране ми се завива свят - тествал съм на подбалканския и съм много недоволен
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                          X