If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok... багер е винаги в Ст. Град.... нали е в Денси....
има и много други....
Давайте....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Пич аре следващия път преди да пуснеш некви клипчета из целия интернет да ме питаш дали съм съгласен
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
аз през седмица всеки ден съм там Напоследък най-вече с пежото
И аз пежата са и бахте и космическите ковчези.....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Пич аре следващия път преди да пуснеш некви клипчета из целия интернет да ме питаш дали съм съгласен
кой клип точно те притеснява да го махна??
стореното, сторено...НО е нормално да попиташ дали съм съгласен...не съм си правил колата за тунинг.бг
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Баси офтопика стана ... бе колеги, нали уж за таквиз съобщения си имаме бутонче ЛС, инак нищо лично де.
Та идеята ми е не мой ли някоя привечер да се организира локалната среща, примерно към 19-20ч. Аз не че съм в Ст град де, ма ше си довлека задника дотам... Сряда ?
Баси офтопика стана ... бе колеги, нали уж за таквиз съобщения си имаме бутонче ЛС, инак нищо лично де.
Та идеята ми е не мой ли някоя привечер да се организира локалната среща, примерно към 19-20ч. Аз не че съм в Ст град де, ма ше си довлека задника дотам... Сряда ?
Ти вземи си довличай задника на редовните срещи на клуба от 2 години живееш в София и се криеш
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Епа аз мое и да съм у Шопландия, ма си имам задължения по чужбинско през уикендите ... Макар че един път се довлекох на "редовна" среща и си умрех от яд - имаше 3 или 4 коли ... неква засечка беше станала май
Comment