Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща в Сандански !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща в Сандански !

От сряда(21-ви) вечерта, до неделя (25-ти) съм в Сандански и си мисля, че няма да е лошо да си направим една срещичка.
    Знам със сигурност, че има поне двама колеги от форума, които са от Сандански ( с мен-трима). Три е едно много добро число за първа официална среща в града. Ще ми бъде много приятно да се срещнем.
    Какво ще кажете- ще стане ли?
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Ей да се съберете и да се напишете в тая тема кои сте там - щото аз ходя от време на време до Мелник и да Ви се обадя.

П.П Има плануваната среща в Мелник(респективно Сандански) с посещение до гръцкия клуб на 22-23-24 март 2007

Цитат:KGB

Така имаме идея в края на Март да си направиме едно малко съборче в най-малкия град в БГрия...Мелник...там да си резервираме цял хотел.

Програмата е както следва:

1.Петък вечер преспиване в Мелник

2. Събота рано сутринта отпътуване до Солун, среща с Гръцкия клуб на Алфа Ромео, разходка из Солун и пребиране обратно в Мелник вечерта

3. Събота вечер, празнична вечеря в Мелник

4. Неделя, посещение на Самуиловата крепост и др.

5. Отпътуване към София.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

О'к, като гледам май пичовете от Сандански не са влизали във форума скоро. Както и да е, аз съм в Сандански до неделя и още се надявам да направим една среща.
      0887 610 695 -Николай (bager).

Comment

Първоначално публикувано от bager
        О'к, като гледам май пичовете от Сандански не са влизали във форума скоро. Както и да е, аз съм в Сандански до неделя и още се надявам да направим една среща.
        0887 610 695 -Николай (bager).
        Ако няма от Сандански има от Петрич .Ако пътувам тая седмица на доле може и през Сандански да мина.Ама това ше е най рано в Петак .Ако си там и в Неделя вечер може да се заознаеш и с местните рацери .
        Alfa 146 1.6TS 16v '98
        Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Comment

Re: Среща в Сандански !

Първоначално публикувано от bager
          От сряда(21-ви) вечерта, до неделя (25-ти) съм в Сандански и си мисля, че няма да е лошо да си направим една срещичка.
          Знам със сигурност, че има поне двама колеги от форума, които са от Сандански ( с мен-трима). Три е едно много добро число за първа официална среща в града. Ще ми бъде много приятно да се срещнем.
          Какво ще кажете- ще стане ли?
          E аз също съм в района на Сандански по това време ,правете си сметка ако не звъннете-0887 806644
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ооо,неразумний юроде,поради ШО се срамуваш да кажеш,че си в Сандански?
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Споко. Тук сме,днеска си зех монитора от 2 дни съм без интернет.Днес ще звънна.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

ако има оредена среща с място и час пишете тука ако ли пък не, ше звънкаме по тел . надявам се приемате нови попълнения
                Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Така. Вчера (22,02 четв.) се видехме с Bager ,официялна среща не сме определяли ,но ако има желаещи за утре- събота можем да се разберем. Да се видим да снимаме да пуснем снимки- както си му е реда.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Така. Вчера (22,02 четв.) се видехме с Bager ,официялна среща не сме определяли ,но ако има желаещи за утре- събота можем да се разберем. Да се видим да снимаме да пуснем снимки- както си му е реда.ПП а иначе сичко приемаме

Comment

За събота е идеално ПЕПИ-2АЛФА даи място и час все пак си вътрешен , че нз какво да правя цял ден
                      Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Утре ,демек събота ще се обаждам,но вечерта,че башата има именден
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Видяхме се в събота, макар и за малко-аз, Пепи2 Алфа, Вирусалфа и Кольото.
                          Ето снимки за доказателство . Сори за качеството на снимките, ама с телефона ми толкова.
                          п.п. Пепи снимай твоята и бялата 75-ца на Кольо като се съберете някой път.

Comment

Вируссссс да ти го на..... звънех ти 100 пъти ако беше дигнал и аз щех да съм на тая среща
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Вай Вируся великий, какъв е тоя номер на камиона бре? Ти да не си от полицията?
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                              X