Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща в Сандански !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А тая грозотия без номера е мойта , ама за него ще напиша друга тема ако мога днеска.Утре съм в Гърция да си го взема.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Yon
      Вай Вируся великий, какъв е тоя номер на камиона бре? Ти да не си от полицията?
      Спичелих го на лотария
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Благодарности за колегата Багер за свършената работа по качването на снимките Ники,да те беха кръстили хоне Христо,та да ти викахме Ристо Багеристо?
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          Ники,да те беха кръстили хоне Христо,та да ти викахме Ристо Багеристо?
          Бате, в Симитли (докато бях в казармата ) ме кръстиха Багер, ся ти ме кръсти Христо, ми аз да хода да си сменям личната карта
          п.п. Пепи, какво стана с номера, взе ли го? Пиши като го вземеш и евентуални проблеми при взимането (не че ти ги пожелавам), ама ще бъде полезно за всички, които ще пътуват в Гърция.
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
            Първоначално публикувано от virusalfa
            Ники,да те беха кръстили хоне Христо,та да ти викахме Ристо Багеристо?
            Бате, в Симитли (докато бях в казармата ) ме кръстиха Багер, ся ти ме кръсти Христо, ми аз да хода да си сменям личната карта
            п.п. Пепи, какво стана с номера, взе ли го? Пиши като го вземеш и евентуални проблеми при взимането (не че ти ги пожелавам), ама ще бъде полезно за всички, които ще пътуват в Гърция.
            В Елада ехи поли малякес!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Ей да се съберете и да се напишете в тая тема кои сте там - щото аз ходя от време на време до Мелник и да Ви се обадя.

П.П Има плануваната среща в Мелник(респективно Сандански) с посещение до гръцкия клуб на 22-23-24 март 2007

Цитат:KGB

Така имаме идея в края на Март да си направиме едно малко съборче в най-малкия град в БГрия...Мелник...там да си резервираме цял хотел.

Програмата е както следва:

1.Петък вечер преспиване в Мелник

2. Събота рано сутринта отпътуване до Солун, среща с Гръцкия клуб на Алфа Ромео, разходка из Солун и пребиране обратно в Мелник вечерта

3. Събота вечер, празнична вечеря в Мелник

4. Неделя, посещение на Самуиловата крепост и др.

5. Отпътуване към София.
              Ако се справите с организацията на срещата с гръцките фенове,аз ще се погрижа събитието да се разчуе,имам приятел-главен редактор на един вестник,който излиза в Гърция,и е предназначен най-вече за българите там
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

п.п. Пепи, какво стана с номера, взе ли го? Пиши като го вземеш и евентуални проблеми при взимането (не че ти ги пожелавам), ама ще бъде полезно за всички, които ще пътуват в Гърция.[/quote] Сега ще напиша в Общи приказки.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                X