Известие

Collapse
No announcement yet.

Регионална среща Ямбол-Сливен-Бургас - 30.01.05 !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Алекс, радвам се че си успял да качиш филмчето, обаче имам проблем. Както знаеш, вчера си спрях нета в къщи, а на работа не мога да тегля мултимедийни файлове (вкл. .avi) поради ограничения от системния администратор. Така че молбата ми е да го запишеш на някакъв носител (може и на картата на фотоапарата - носи и кабелчето в такъв случай) и да го носиш като идваш в неделя. А всъщност аз може в петък да си идвам в Ямбол, така че може да ти звънна.

p.s. Друг вариант е да го качиш пак със сменено разширение (да не е avi, mpg и др.такива), ама като знам какъв зор беше да го качиш, не се занимавай.
    Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
    Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)

Comment

Първоначално публикувано от Immortal
      Алекс, радвам се че си успял да качиш филмчето, обаче имам проблем. Както знаеш, вчера си спрях нета в къщи, а на работа не мога да тегля мултимедийни файлове (вкл. .avi) поради ограничения от системния администратор. .....
      p.s. Друг вариант е да го качиш пак със сменено разширение (да не е avi, mpg и др.такива), ама като знам какъв зор беше да го качиш, не се занимавай.
      е няма проблеми де, кажи какво разширение те оправя и ще го сменя
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Най-сигурно е да се архивира (zip или rar), но може и само да се смени разширението. Каквото и да е, само да не е мултимедийно (avi, mpg, mp3, wav, asf или подобни). Имаме лимит в службата, и админа ни е резнал този тип файлове да не можем да теглим, за да не се изкушаваме
        Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)

Comment

http://valjo.alfaromeo-bg.com/~hfhpe...rnobat.shalala

Comment

Спасибо большое!!!!
            В момента се тегли с главозамайващата скорост от 3,5 KB/s

Comment

Първоначално публикувано от Immortal
              Спасибо большое!!!!
              В момента се тегли с главозамайващата скорост от 3,5 KB/s
              ти по-добре да се беше разходил до Алекс , по бързо щеше да стане хихи

Comment

Мдаааа, може би наистина щеше да е по-добре да дойдеш ... щяхме да монтираме клипчето с някое бирено разширение ...
                Ама нищо - аз имам и други клипчета, с по-силни разширения
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                X