If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво става бе , поръчахте ли салатите ? Дърва или въглища има ли, или ще си носим. Дано да имат WI FI , щото не вярвам да са платили ДиемаСпорт, че да гледаме Курат Пулев. Топло по стаите има ли или да си нося духалка
ВАЖНО! Вземайте си настроението и в Русе. Купона и незабравимите спомени са гарантира
Съжалявам за късния отговор, но сега намерих време да седна на PC. Всичко е поръчано, всичко е готово. Топлотот по стаите не би трябвало да е проблем. Има два котела в мазата и отделно ще работят климатици. Ако има някой желание да си вземе духалче за всеки случай, но няма да се наложи. WI-fi не мисля, че ще има. Диема Спорт също,а Също да кажа, че НЯМА ОБХВАТ. Румен се е оказал лош пророк. Днес като говорих с жената, се оказа че те не покриват дървата. Ангажирали се със запалването на камината , но не и с нейното поддържане. Нямат дърва за тази цел. Климатика ще работи, Ок. Но си е друго и с камината. Из гората има дърва, ще организираме бригада за това. Аз ще взема едно чувалче с малко дръвца, но те ще стигнат за някой друг час. Това ще го дообсъдим на място. Ако някой има дърва и му се мъкнат може да донесе. Няколко човека като вземат малко и ще стане работата. Като цяло всичко е Тип топ. Музика има. КОйто има желание да взема флашки и т.н. Ще взема компютър да Плейваме. ВАЖНО! Вземайте си настроението и идвайте в Русе. Купона и незабравимите спомени са гарантирани
Съжалявам за късния отговор, но сега намерих време да седна на PC. Всичко е поръчано, всичко е готово. Топлотот по стаите не би трябвало да е проблем. Има два котела в мазата и отделно ще работят климатици. Ако има някой желание да си вземе духалче за всеки случай, но няма да се наложи. WI-fi не мисля, че ще има. Диема Спорт също,а Също да кажа, че НЯМА ОБХВАТ. Румен се е оказал лош пророк. Днес като говорих с жената, се оказа че те не покриват дървата. Ангажирали се със запалването на камината , но не и с нейното поддържане. Нямат дърва за тази цел. Климатика ще работи, Ок. Но си е друго и с камината. Из гората има дърва, ще организираме бригада за това. Аз ще взема едно чувалче с малко дръвца, но те ще стигнат за някой друг час. Това ще го дообсъдим на място. Ако някой има дърва и му се мъкнат може да донесе. Няколко човека като вземат малко и ще стане работата. Като цяло всичко е Тип топ. Музика има. КОйто има желание да взема флашки и т.н. Ще взема компютър да Плейваме. ВАЖНО! Вземайте си настроението и идвайте в Русе. Купона и незабравимите спомени са гарантирани
организация на ниво.
носим си пържоли, дърва .... някоя керемеда да тече ако има имам 10-15 излишни
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
кюмюр да нося ли и я кажете кой кога ще е там да знам кога да тръгвам на там. Мислим с жената да тръгнем към м/у 9 и 12 часа и до 2 да сме там на мястото.
Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Дърва няма
Иначе, когато дойдете, ще ви посрещнем.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment