ще има ли някои утре на срещата пред Невски?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ще има ли някои утре на срещата пред Невски?
Collapse
X
-
ще има, спокойно. Аз лично ще закъснея, защото съм на работа до 2:30, но към 3 без нещо съм тамI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Re: ще има ли някои утре на срещата пред Невски?
Първоначално публикувано от MUROMANще има ли някои утре на срещата пред Невски?sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Да ама се събрахме аз Орлин Гиби на Насо жена му и още една женасамо че срещата беше пред бърлогата на бат Бойко
седяхме до около 15:00 и никой друг не дойде,аааа и колегата Срааааа се появи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И аз обикалях, обикалях....но и московска беше затворена от към паметника Левски.
Нищо де...другия път.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
ми ние с един колега, който за пръв път идва на среща пихме бира при кмета...I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Среща си е имало макар и малка....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryДа ама се събрахме аз Орлин Гиби на Насо жена му и още една женасамо че срещата беше пред бърлогата на бат Бойко
седяхме до около 15:00 и никой друг не дойде,аааа и колегата Срааааа се появи
Ма ти като ходи, що не звънна бре, нали обеща? забрави ме
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment