If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми звънни, пък ше видим как ще се наредят нещата. следобед съм свободен.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
еи тука ша бъда да си оперирам кучето. който знае на близо някой яко кафе да вика и да идва да пием . не ми се обикаля много много щото ...
айде
В района си ми .. кажи за коло е насроцхена операцията и по кое време да доида напрао ж клиниката, и да те зема и докато оперират Животинчето да пием по кафе?
еи тука ша бъда да си оперирам кучето. който знае на близо някой яко кафе да вика и да идва да пием . не ми се обикаля много много щото ...
айде
В района си ми .. кажи за коло е насроцхена операцията и по кое време да доида напрао ж клиниката, и да те зема и докато оперират Животинчето да пием по кафе?
операцията е от 12 но в 11:30 кучето тря бъде там. така че до 11 часа мое да пием кафета да го оставим и после пак да сърбаме кафета не е проблем. тъкмо ся умувам как да стигна до там ... че тая софия ми е кошмар. дай телефон като влезна в софия ша ти звънна . и на още 1 колега. ставаме 4 за сега. аиде още някой. една междинна малка срещичка )))
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment