If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бреи ...,от къде се пръкнахте толкова мн0о0 от веднъж
пп:Вие двамцата от къде сте че не ви знаем до сега
Еми айде и аз да се запиша,(при мениджърката ) че съм от надежда ... бре колко сме много
Първоначално публикувано от 100letov
Чувате го за пръв път, щото не се говори за него във форумите...
Измислили са го и си ходят там само яко ентусиясти, и единствения начин да разбереш за него е случайно да си с тях...
Между другото и на мене преди 1-2 месеца ми бяха споменали за някакво такова място с много хубава настилка и мислех да разпитвам къде как и кога ама отшумя
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Бреи ...,от къде се пръкнахте толкова мн0о0 от веднъж
пп:Вие двамцата от къде сте че не ви знаем до сега
Еми айде и аз да се запиша,(при мениджърката ) че съм от надежда ... бре колко сме много
Първоначално публикувано от 100letov
Чувате го за пръв път, щото не се говори за него във форумите...
Измислили са го и си ходят там само яко ентусиясти, и единствения начин да разбереш за него е случайно да си с тях...
Между другото и на мене преди 1-2 месеца ми бяха споменали за някакво такова място с много хубава настилка и мислех да разпитвам къде как и кога ама отшумя
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
ако съм в София или не съм на работа, събота 18ч. на билла, може и да не съм с алфа, "но къде да ходим" ще си лафим при колите къде, ако има 156, ако ли не ще плюем колко се трошат италианските коли
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
ако съм в София или не съм на работа, събота 18ч. на билла, може и да не съм с алфа, "но къде да ходим" ще си лафим при колите къде, ако има 156, ако ли не ще плюем колко се трошат италианските коли
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment