ако имаш нужда да я мръдна преди 12, се обади иначе
Известие
Collapse
No announcement yet.
София - Младост - петък по обяд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтейтва е долна клевета и инсинуация
до сега съм пропуснал само 1 път :P
Първоначално публикувано от Pinkyако имаш нужда да я мръдна преди 12, се обади иначеAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
до сега съм пропуснал само 1 път :P
Първоначално публикувано от Pinkyако имаш нужда да я мръдна преди 12, се обади иначеAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
до сега съм пропуснал само 1 път :PАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
до сега съм пропуснал само 1 път :PАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimПървоначално публикувано от търтейтва е долна клевета и инсинуация
до сега съм пропуснал само 1 път :PНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от mimПървоначално публикувано от търтейтва е долна клевета и инсинуация
до сега съм пропуснал само 1 път :PНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ми то само аз, тепания самолет и Пипи бяхме. Тикълс се появи по едно време, ама не ни обърна внимание.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
ми то само аз, тепания самолет и Пипи бяхме. Тикълс се появи по едно време, ама не ни обърна внимание.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment