Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за ходене до Пловдив на 3ти Април...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво на вас. А някоя picture не направихте ли ? В нашия район имаше доста бурен вятър, и затуй си стояхме по къщята
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Има доста снимки и филмчета, ако Петко ги качи ще гледате
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

Филмчето тия дни ще го кача на нета...но за снимките аз имам само 4ри...ако друг е правил да казва.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Супер среща наистина се получи. Трябваше да се грабнете от София да дойдете (за което евала ), че да се появят и нашите Алфички. Досега не се бяхме събирали толкова хора. А и разходката след срещата беше много добра идея за напред.
          Алфа Ромео ГТ- просто нямам думи.
          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Мммм да който не дойде пропусна доста...скоро може да организираме едно ходено до Батак с преспивания..вместо ИталТур...че като гледам няма да можеме май да се организираме за обиколка на БГ.

На този адрес може да намерите първата част от филмчето от разходката ни до Пловдив:

http://kgb.alfaromeo-bg.com/plovdiv030405/
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Много Профи филмче кефи ме !!!

Comment

Радвам се че поне някой е свалил филмчето и го е гледал ...

това ми е първото "профи" филмчете и имаше доста неща които исках да промена...голям принос за филмчето има и колега Костадин.
                sigpic

Comment

И на двамата
                  Чакаме и следващите части
                  sigpic

Comment

И на мене ми хареса, но малко ме е яд че не можах да дойда. Дай да видим другата част

Comment

Много изпусна gigi толкова гаджета по центара на Пловдив, стариа град, колегите под тепетата, хубавата бира, емоциите по магистралата и т.н. сега с нетарпение очакваме 2-ра серия на филма
                      Fiat Punto 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      sigpic

Comment

2серия в момента се уплоадва на сервера на същия адрес...ако нещо не блокира РСто ще е там след 20мин...
                        sigpic

Comment

филмчето е супер, радвам се че съм допринесъл за него макар и много малко, с нетърпение очаквам епизод 2 в който участвам и аз
                          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Филмчетата са много добри, обаче не може ли да се посмачкат малко ?
                            Че са малко възголемички, и предполагам доста хора няма да могат да ги видят
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                              Радвам се че поне някой е свалил филмчето и го е гледал ...

това ми е първото "профи" филмчете и имаше доста неща които исках да промена...голям принос за филмчето има и колега Костадин.
                              ЕЕЕЕЕ нали и мен би трябвало да ме има там някъде и аз да се видя по телевизията веднъж

Comment

Бе и аз искам да ги дръпна филмчетата, но нещо не се получава...
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X