Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази Вечер, Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз ще доида направо горе с компания
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• аз и дригата се отказваме тъй като сега се пребираме от димитровград и сме много изморени
      sigpic

Comment

• шибаните кукарачи зеха че ми на написАха акт за това, че нямам пожарогасител

некой да земе да каже колко точки ще ми зимат да знам дали да го чакам да ходи в бургас да се измаквам или да ходя да си го платя веднага

ПП: успях да го баламосам за това , че нямам триъгълник и жилетка, и че аптечката ми е от тея най-малките, ама за пожарогасителя.. нейсе
        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 23:35.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Хахах направо не повярвах.Уж тръгна за да нямаш проблеми, а са те спрели на шела.тцтцтцт...А ти как може да ги нямаш тия неща? 15лв ти е пожарогасителя или ако нямаш и триъгълник 30лв е комплекта!.... А да и като човек видял и участвал в няколко много сериозни катастрофи една от коята точно на БОЯНА мога да ти кача, че ТРИЪГЪЛНИКА е нещо изключително важно! Но човек го оценява в кофти ситуации!!!

Иначе беше голяма агитка тази вечер на бояна... И малко гонки имаше и малко паднах от Аcko88 ама нищо де
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Колеги, днес 2 пъти минах през Бояна, нямаше жива кола. На ОМВ, на околовръстното, не знам какво и кой се събираше, но беше като митинг
            147 JTD '02
            sigpic

Comment

• и мен ме спираха , добре че бях на 100% с оборудването и др неща
              А иначе добре се получи с кУките оня дето го ошамариха
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=40&t=105313
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Късмета е на моя страна,аз си карах до квартала че нещо колата изтропа и ме беше страх приятелката ми да я кара,но нямах ядове стигнах благополучно и неме спряха никаде
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• аз ги имам тези неща. ама не в тази кола

триъгълник има сигурно някъде под резервната гума, ама така и не го видях...

карай де .. ше видим ...

ПП: тръгнах щото нямаше никакви дръпки, не да нямам проблеми... иначе компанията беше много приятна
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      аз ги имам тези неща. ама не в тази кола

триъгълник има сигурно някъде под резервната гума, ама така и не го видях...

карай де .. ше видим ...

ПП: тръгнах щото нямаше никакви дръпки, не да нямам проблеми... иначе компанията беше много приятна
                      Аз платих 30 за аптечка и пожарогасител.Точки няма.
                      Та...едното е 20 леа' , другото 10
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• екстра
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Колеги, свиркайте като имате път към Бояна. Минавам, от време на време, но друго освен "милиция" под някое дърво, не засичам...
                          147 JTD '02
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от revell Покажи съобщение
                            Колеги, свиркайте като имате път към Бояна. Минавам, от време на време, но друго освен "милиция" под някое дърво, не засичам...
                            Обикновенно всяка неделя се сабираме алфисти,а иначе и отбреме на време петък и събота се ходи
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• който ходи на бояна стига да не е вторник и да не е преди 9 вечерта да ми звъни на 0888 29 36 22 ако иска компания, 10 минути само по-рано ми звънкате и съм там
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                Аз предлагам да се събираме неделите горе .. последния път беше много яко като бяхме заедно Пък и бяхме атракция
                                Това е оферта,силно участие на Алфа отбора и да се забелязваме,както е станало тогава дето вика Емо яко алфи, на едно место,изведнъж,заедно !
                                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                                X