Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази Вечер, Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мани ги още не са се излюпили
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Какво е това спане до никое време ставайте и се организираите да се събереме доста хора.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        Аз предлагам да се събираме неделите горе .. последния път беше много яко като бяхме заедно Пък и бяхме атракция

аз може и да пропусна...........този път.........
        sigpic

Comment

• Последно ще ходи ли някой тази вечер или не?
          sigpic

Comment

• аз ще съм там тази вечер 100%
            все пак трябва да пробвам това GTV върви ли..........
            Last edited by LiopaR; d.m.y г., 18:07.
            Afla Romeo GTV ............

Comment

• Аз също ще съм там към 10 с едно аверче...ще ми е приятно да се запозная с някой колега алфист.

Ако видите черна 146ца със затъмнени джамци, обадете се, аз съм
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• И аз ще съм там тая вечер да позяпам. Ще съм с мойта 146ца.
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
                SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Аз също ще съм там към 10 с едно аверче...ще ми е приятно да се запозная с някой колега алфист.

Ако видите черна 146ца със затъмнени джамци, обадете се, аз съм
                  Ти или някой с такава 146 мина покрай нас (фиатаджиите) ама без стикери на колата не знаехме дали да се обадим или не

Comment

• нещо интересно на Бояна???????
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                      Ти или някой с такава 146 мина покрай нас (фиатаджиите) ама без стикери на колата не знаехме дали да се обадим или не
                      Сигурно съм бил аз, към 22:30 дойдох...ама въобще не видях нито една алфа.

Само зелената 1.8чка 146 с черните джанти на колегата по-горе, но него го нямаше...
                      И една червена клубна 155ца СА5321 или СА5231, ама колегата изобщо не слезна от колата...

Иначе на бояна само куки снощи...
                      + това днес окончателно останах без съединител...та за тая година с моята алфа се свърши ;(
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Нищо интересно снощи... цифрата хора и тъпите куки всичко преебаха

Satanism аз не бях при колата си нямаше къде да я паркирам и чак там я мушнах.. бях в началото на входа на ОМВ-то.
                        sigpic

Comment

• Предлагам тази неделя да се разберем да се чакаме някъде по-рано и да отидем всички заедно (пак по-рано , за да можем да спрем някъде ) Тази неделя има и среща на Ал.Невски и се надявам и от там да има хора ! Само трябва някой да ги информира , защото аз на Невски няма да ходя ! Давайте предложения къде да се съберем
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Братя свързвайте се с мене... Аз почти всеки ден сам някаде на гонки или по срещи дори на други марки автомобили,в неделята се запознах с момчето с зелената 146-ца, а и другите като видите мойта кола несе срамувайте да кажете едно здрасти аз често сам на Бояна тази неделя смятам да се саберем пак клубно
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                              Братя свързвайте се с мене... Аз почти всеки ден сам някаде на гонки или по срещи дори на други марки автомобили,в неделята се запознах с момчето с зелената 146-ца, а и другите като видите мойта кола несе срамувайте да кажете едно здрасти аз често сам на Бояна тази неделя смятам да се саберем пак клубно
                              Ееее аз тебе те видях бяхме кола до кола ма отиде при оня с БМВ-то и реших да не те притеснявам.
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
                              SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                              sigpic

Comment

• Банда и аз бях и даже видях 146-цата,но като цяло бяха 2-3 Алфи и се бяха пръснали ......
                                за следващата неделя най-добре наистина да се съберем някаде и да отидем заедно....
                                само измислете къде и кога....
                                Afla Romeo GTV ............

Comment

Working...
                                X