Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази Вечер, Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хаха мърка като пес звука доста ми харесва
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Comment

• Mерси, мерси - най после си оправих колата, макар и да има още доста да се подобрява засега съм доволен ...
      sigpic
      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
      Lulin Group Ltd.

Comment

• Междудругото положението с куките е доста напечено ( както видяхте ) и мисля да не се качвам известно време докато утихнат нещата - може би трябва да измислим някакво алтернативно място за срещи защото на омв-то вече не става ...
        sigpic
        Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
          Междудругото положението с куките е доста напечено ( както видяхте ) и мисля да не се качвам известно време докато утихнат нещата - може би трябва да измислим някакво алтернативно място за срещи защото на омв-то вече не става ...
          Има нещо вярно аз точно като си тръгнах снощи и излезнах от ОМВ бяха спрели Дригата, той нали си тръгна преди мен ....

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
            Междудругото положението с куките е доста напечено ( както видяхте ) и мисля да не се качвам известно време докато утихнат нещата - може би трябва да измислим някакво алтернативно място за срещи защото на омв-то вече не става ...
            Абе хора какво му е на мястото, имаше една патрулка какво толкова? Ние там като че ли през цялото време даваме газ та да ни е страх от полицията. Събрахме се ,поговорихме си и никой нищо не ни каза. А за това ,че били спрели Дригата... ,какво сега като ме спряха и мене снощи в квартала на връщане от Бояна , дай да не минавам вече по тази улица.
            П.С: Получи се много хубава среща, надявам се и тази неделя пак да се съберем!!!
            Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• Бравос, май бая колици се бяхте събрали...
              sigpic
              Имам си количка,Жълта и добричка!
              Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
              - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

• Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                Бравос, май бая колици се бяхте събрали...
                Не е като да нямаше Алфи. Как ме изгледаха повечето като спрях м/у тях...............
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                  Не е като да нямаше Алфи. Как ме изгледаха повечето като спрях м/у тях...............
                  e айде все едно не те познаваме - криеше се под емблемата на бмв само , ама си миришеш на алфист!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Нещо много лошо ти свиреха ремъците като запали да преместиш...

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      Нещо много лошо ти свиреха ремъците като запали да преместиш...
                      Чак едвам се чуваше мотора

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Съжалявам че не можах да дойда в Неделя,обещавам да се поправя скоро време .
                        sigpic
                        ex 147 JTD by Turbon
                        Giulietta multiair - the new passion

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                          Чак едвам се чуваше мотора
                          Ми че той си е доста тих

ПП ей, ама сте големи критици.
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

Ми че той си е доста тих

ПП ей, ама сте големи критици.
                            Не го казах с лоши чувства, а по скоро си беше като въпрос защо е така ....

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
                              Абе хора какво му е на мястото, имаше една патрулка какво толкова? Ние там като че ли през цялото време даваме газ та да ни е страх от полицията. Събрахме се ,поговорихме си и никой нищо не ни каза. А за това ,че били спрели Дригата... ,какво сега като ме спряха и мене снощи в квартала на връщане от Бояна , дай да не минавам вече по тази улица.
                              П.С: Получи се много хубава среща, надявам се и тази неделя пак да се съберем!!!

И мен ме спряха и то два пъти, първия път ми провериха абсолютно всички документи също така светлини стопове, даже и задна скорост, също аптечка, пожарогасител, жилетка , триъгълник и след като всичко беше наред и нямаше за какво да се заядат ме питаха какво прявя там при положение че са видяли кога влизам и че не зареждам ...

Отговорих им че съм дошъл да се виждам с приятели и не се състезавам - тогава ме пуснаха ...

На връщане обаче се здавихме с един колега за малко , но точно пред куките и те съответно ме видяха .

Върнах се на ОМВ , и когато си тръгвах пак ме спряха и ми казаха че са ме видели че се състезавам и са ми записали номера, казаха че ако ме видят 2-ри път на омв-то ще си изпатя ...

Не ме притесняват толко те колкото това, че не мисля че ще могат да се организират повече гонки а и хората бяха доста по малко от обикновенно ..

Просто не е същото, но както кажете - за мен не е проблем да се събираме там , просто предложих .
                              sigpic
                              Lulin Group Ltd.

Comment

• НА мен дори ми е удобно, но заради смъртните случаи е този контрол най вече, а и живущите в района много мрънкат
                                И на мен ми направи впечатление че много малко хора имаше в неделя, Спомням си че 1-2 седмици преди смъртния случай с младия моторист в ОМВ не можеше да се влиза и от двете страни беше фул с коли, зяпачи и такива които се съзтезават .....

Comment

Working...
                                X