Първоначално публикувано от pacho_kardana
Известие
Collapse
No announcement yet.
Постоянни срещи в Люлин!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[quote=bobi_j_i]Първоначално публикувано от "pacho_kardana":8j8kwk7eАко става въпрос за мене аз си оправих аватрара
ТочноAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Надявам се
Надявам се днес пак да се съберем доста хора. Който закъснее с повече от 20 мин. прави писменно обеснение за закъснението, а който не дойде ще бъде публично пляскан!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Re: Надявам се
Първоначално публикувано от BonevНадявам се днес пак да се съберем доста хора. Който закъснее с повече от 20 мин. прави писменно обеснение за закъснението, а който не дойде ще бъде публично пляскан!
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Аз май ще пиша писменни обяснения, щото от Младост докато се домъкна до Люлин............. не е ясно кога точно ще стане.
Нямате грижи - ще има писменни обяснения и то изрядни, дано да няма после полицейски разпит с лампа светната в очите миAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Аз май ще пиша писменни обяснения, щото от Младост докато се домъкна до Люлин............. не е ясно кога точно ще стане.
Нямате грижи - ще има писменни обяснения и то изрядни, дано да няма после полицейски разпит с лампа светната в очите миAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvetyАз май ще пиша писменни обяснения, щото от Младост докато се домъкна до Люлин............. не е ясно кога точно ще стане.
Нямате грижи - ще има писменни обяснения и то изрядни, дано да няма после полицейски разпит с лампа светната в очите ми0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marianПървоначално публикувано от Alfa Mania4kaПървоначално публикувано от tsvetyАз май ще пиша писменни обяснения, ..."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
Comment