Известие

Collapse
No announcement yet.

Четвъртъk в Толедо 19:00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    бате кажи кво желаеш в прав текст ама с тия думи не ги търпя ако има нещо да ми изясняваш кажи къде да дойда
    Е как къде - в Торпедо в чртвъртък от седем вечерта
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• хубаво ще мина,ето го типичният пример с Кукер за бивш модератор видяхме всички.

Comment

• Вие изтрещяхте ли, все едно гледам сериал с Ферхунде...
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Вие изтрещяхте ли, все едно гледам сериал с Ферхунде...
          нема се плашиш ще се срещтнат в четвъртък с Найтролера, които собственоръчно ще ги напие и всичко си идва на мястото
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• приятелю аз съм написал онзи ден как съм усетил обстановката и я описах видяна през мойте очи,ето хората ми отговориха че срещите не са задължителни там и че ми е било скучно че не пия бира,говорих си с Кукер не му разбрах тезите и политиката дето разви мрънкайки с въртене на очи и глава на ляво на дясно и с менторският тон и това е.

Comment

приятелю аз съм написал онзи ден как съм усетил обстановката и я описах видяна през мойте очи,ето хората ми отговориха че срещите не са задължителни там и че ми е било скучно че не пия бира,говорих си с Кукер не му разбрах тезите и политиката дето разви мрънкайки с въртене на очи и глава на ляво на дясно и с менторският тон и това е.
              Ръни, там винаги е била особена обстановката но въпреки това има една група сме приятели и си пием и се хилим и ни е кеф и това е открай време
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ми това е чудесно дано да продължи още дълги години и такива като Кукера да не са причина за разцепване на компанията и настроението,сори ако съм влазал в ролята на Троянски кон,абе вие така там като се съберете викате ли си един на друг -Дразниш ме тъпо копеле? или това е за мене посветено за добре дошъл?много па сте там негостоприемни били бе...

Comment

ми това е чудесно дано да продължи още дълги години и такива като Кукера да не са причина за разцепване на компанията и настроението,сори ако съм влазал в ролята на Троянски кон,абе вие така там като се съберете викате ли си един на друг -Дразниш ме тъпо копеле? или това е за мене посветено за добре дошъл?много па сте там негостоприемни били бе...
                  Това е най-малкото, което може да чуеш на масата
                  Arena Coast Customs

Comment

• а не не е за мене не ги използвам тия приказки това е от безсилие ама не издържам па от некъв каун да ме замерва с тех ставам обръщам масата и го ловим после викат полиция и така,то аз нищо не чух последният път на масата освен от дясно дето ми разнясняваха за форумните игри на надмощие и как Ранобудниче ме пазела и ме закриляла?аз му викам на Кукер че съм я видял 1 път в живота си миналата седмица ма на него явно му тежи нещо и вижда дебела конспирация и заговори,кви са тия мъже на по 30 и кусур години битер селските клюкарки,абе още са обременени от тяхното си време ма що си го изкарват на нас- обикновенните юзъри.

Comment

а не не е за мене не ги използвам тия приказки това е от безсилие ама не издържам па от некъв каун да ме замерва с тех ставам обръщам масата и го ловим после викат полиция и така,то аз нищо не чух последният път на масата освен от дясно дето ми разнясняваха за форумните игри на надмощие и как Ранобудниче ме пазела и ме закриляла?аз му викам на Кукер че съм я видял 1 път в живота си миналата седмица ма на него явно му тежи нещо и вижда дебела конспирация и заговори,кви са тия мъже на по 30 и кусур години битер селските клюкарки,абе още са обременени от тяхното си време ма що си го изкарват на нас- обикновенните юзъри.
                      Да кажем че сега времената са тотално объркани и ако бях на твое място ич немаше да се връзвам аз започнах да ходя в Пипълс още когато Клуба беше раздединен и ставаха такива караници и плюваници че Кукера е като пиян светец в сравнение с тогава - спокойно няма лошо и не се връзвай, наживо е друго особено ако в споровете има жив модератор (медиатор) а не форумен
                      Наживо всичко е съвсем различно - ей на пример във форума аз и Пруфа не моем се траем ама наживо знаеш ли кви пияници сме - лафим си само за пиене, коли и гръцки острови споко бе човек
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Абе аз що си мислех, че се събирате да се видите и да си изкарвате готино час-два, без да намесвате форуми, комплекси и бивши или настоящи ...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Алекс след срещата на 155 като бяхме поне 8 часа заедно чу ли по време на нея спорове и тн?а после прочете ли нещо неприятно или каквото и да е,седях на една маса с Мордохай,с тебе ,Тонов ми е в фейсбука и Горица е дали слагам всички под общ знаменател тогава?сърдит съм на всички на цялото Толедо и на пицаря даже,сега си поплача на тъмно и тихо в нас да ми олекне а вас ще ви накаже господ че сте несправедливи и наранихте крехката ми психика.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Абе аз що си мислех, че се събирате да се видите и да си изкарвате готино час-два, без да намесвате форуми, комплекси и бивши или настоящи ...
                            И аз се чудя какви ги дрънкат двамцата, нали и аз бях. Понякога си говорим мръсно на бъзик някои хора, но всичко е дотам с приятелска нотка. Какви модератори, какви 5 лева общо взето
                            Arena Coast Customs

Comment

Абе аз що си мислех, че се събирате да се видите и да си изкарвате готино час-два, без да намесвате форуми, комплекси и бивши или настоящи ...
                              Аз конкретно ходя точно затова, някой ако ходи с други цели, проблемът си е изцяло негов ...
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами щото то си е така. Е, случило се 1-2 пъти някой с някого да не се хареса...

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                                мне, в интерес на истината
                                принципно срещите в Пипълс/Торпедо винаги са генерирали негативизъм аз като редовен там знам развитието, еволюцията, деволюцията и революцията на всякакви вражди, мнения, заплахи, говорене зад гърба, плюене, викане, крякане и т.н. Цяла енцикопедия съм на членската и форумна омраза и т.н. ма си трая
                                Аз пък такова нещо не съм забелязал. За мен тези срещи винаги са генерирали позитивизъм и затова участвам в тях.

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                ми аз изядох една пица видях един бивш лош зелен на живо -Кукер дето ми говори некви несвързани неща и ми каза че нищо не разбирам от форумната им модераторска политика аз се отказах да го слушам хапнах и си бих камшика,нещо ми е скучно там обстановката депресия е.
                                Просто трябваше да се измешаш с тълпата. Следващият път мини по-рано, към 19-19.30 ч. и ще навлезеш в атмосферата. Съжалявам, че си останал изолиран от компанията.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X