If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам стратегическо предложение за смяна на мястото, или поне да тестваме друго място. А именно - пицария Бели брези, бившия ресторант Дойран 1, на адрес... Дойран 1. Цените са 5 до 10% по-високи от Толедо, но обслужването е доста на ниво и лятната градина е доста приятна. Не е за подценяване и факта, че декларират работно време до последни клиенти, с което можем да злоупотребим най-зловещо
Та, какво ще кажете да ги прослушаме утре?
аз съм категорично против
Откъде накъде ще местиш място по твое усмотрение бре ? и то без да го подложиш на обсъждане тука? алоо, шефче
То това е срещу Ниагара точно, но никога не съм го посещавал. Гледах преди, че нещо пустее заведението. Иначе ми е почти все тая, пеша съм за 10 мин, което значи, че другаря Дойнов е за 3 )
То това е срещу Ниагара точно, но никога не съм го посещавал. Гледах преди, че нещо пустее заведението. Иначе ми е почти все тая, пеша съм за 10 мин, което значи, че другаря Дойнов е за 3 )
Може и него да тестваме някой път
Да видим дъл шъ ни изтърпят
Идеално! аз съм за - моля накой правоимащ да промени заглавието на темата - всеки четвъртък в Хепи до басейна - ойеееее !
Дори ше ми е кеф баца Дойноф да го метам у водата като се напрай на щайга - той и без тва всеки път иде по бански
На двайсетина метра, по Нишава има достатъчно места.
За всички, изказали мнение, че не е добре от днес за утре - валиден аргумент. Айде утре пак на Толедо, тъкмо ще имаме възможност да обсъдим на живо. Хепи също е вариант. Кой от настояващите ще се престраши за мис мокра фланелка?
ПП Ама сме мнооого добри в това да се цепим. Просто талант блика от всички ни
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment