записах си телефони на колеги от София, най-много да звънкаме, ако се изгубим.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Четвъртъk в Толедо 19:00 часа
Collapse
X
-
аз евнетуално може да дойда по-късно
или поне ще се опитамI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
-
Comment
-
идвам и аз със сигурностI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ми чудихме, чудихме се чия е и накрая я закичихI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеявно много сте изпили, за да не ми видите ника на предния джам, няколко см над чистачката, пияндета
Comment
-
и аз там бях и аз се смях, и кафе пих иии бира, а някой бяха на. После въпреки, че Търтея ме упъти много точно, аз пропуснах бул. България.... и отидох доооооо никой не знае. След 1 час обиколки стигнах до Дружба.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеи аз там бях и аз се смях, и кафе пих иии бира, а някой бяха на. После въпреки, че Търтея ме упъти много точно, аз пропуснах бул. България.... и отидох доооооо никой не знае. След 1 час обиколки стигнах до Дружба.
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment