имаш моето твърдо "ДА"
Известие
Collapse
No announcement yet.
Четвъртъk в Толедо 19:00 часа
Collapse
X
-
Снощи се мотах из района, но чак като тръгнах да се прибирам стоплих че има сбирка и не ми се връщаше......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСнощи се мотах из района, но чак като тръгнах да се прибирам стоплих че има сбирка и не ми се връщаше......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСнощи се мотах из района, но чак като тръгнах да се прибирам стоплих че има сбирка и не ми се връщаше......))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Ма няма ли смекчаващи вината обстоятелства като припираща жена, трафик и прочее.....иначе ако е за бутилки с минерална мога да преглътна 2-3 каси...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеДругия четвъртък се включвам и аз в групата за срещи.
Доста весело еЕдни викат, други се смеят, трети и двете заедно
Но всички се веселим иначе
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАз пък я поканих, така чеееее - изразила съм приемането в аванс
За което искренно ти благодаря.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
искрено, Цвети, гледам, че ти е типична грешка
И, мисля, като новобранец, днес ти да направиш резервациятаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение..
И, мисля, като новобранец, днес ти да направиш резервацията
може пак да има проблем с телефоните там.
ще импровизираме, стига си чанчил зайците
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеЗдравейте, трябва ли и аз като Цвети да пускам молба
Довечера ли ви е сбирката?
довечера е - да
Comment
-
Comment