Известие
Collapse
No announcement yet.
Четвъртъk в Толедо 19:00 часа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениежувко, ного запетая ного нящо. пести малко бре човеко. криза е))
Comment
-
Айде, идем!!!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеЩе се виждаме ли в "народната" кръчма днес?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениерезервацията е готова още от вчера.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениес падане на колене ли или....
Comment
-
колеги аз съм от Видинско има възможност на 28 този месец да съм в Софето ако приемате гости бих присъствал на сбирката но ми е малко трудно на се ориентирам все пак София се е променила от 1993 до сега така че моля за съдеиствие
Comment
-
Първоначално публикувано от djigata_ Покажи съобщениеколеги аз съм от Видинско има възможност на 28 този месец да съм в Софето ако приемате гости бих присъствал на сбирката но ми е малко трудно на се ориентирам все пак София се е променила от 1993 до сега така че моля за съдеиствие
ето как да ни откриеш:
предполагам, Руски паметник знаеш как да намериш.
тръгваш от Руски паметник по посока Перник (по бул. Тотлебен, чието продължение е бул. Цар Борис ІІІ).
на първия светофар в ляво ти остава Пирогов, а ти продължаваш направо (все така - към Перник).
на следващия светофар (двоен) е кръстовището с бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов. на вторите светилници от въпросния двоен светофар завиваш на ляво и малко след това попадаш на друг светофар, на който от ляво се стича улицата, минаваща пред медицинска и военно-медицинска академия. на този светофар трябва да завиеш на дясно и ще видиш в дъното жълтеещата се Билла, покрай която трябва да минеш по уличката в лявата й страна и веднага след Билла да завиеш на дясно. в дъното на въпросното дясно ще попаднеш на паркинга до ритуална зала Кр. село, който паркинг ползваме за колите си, когато се събираме там.
успех
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениезаповядай
ето как да ни откриеш:
предполагам, Руски паметник знаеш как да намериш.
тръгваш от Руски паметник по посока Перник (по бул. Тотлебен, чието продължение е бул. Цар Борис ІІІ).
на първия светофар в ляво ти остава Пирогов, а ти продължаваш направо (все така - към Перник).
на следващия светофар (двоен) е кръстовището с бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов. на вторите светилници от въпросния двоен светофар завиваш на ляво и малко след това попадаш на друг светофар, на който от ляво се стича улицата, минаваща пред медицинска и военно-медицинска академия. на този светофар трябва да завиеш на дясно и ще видиш в дъното жълтеещата се Билла, покрай която трябва да минеш по уличката в лявата й страна и веднага след Билла да завиеш на дясно. в дъното на въпросното дясно ще попаднеш на паркинга до ритуална зала Кр. село, който паркинг ползваме за колите си, когато се събираме там.
успехFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment