AntiLuuP, не го слушай добре дошъл си на срещите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Четвъртъk в Толедо 19:00 часа
Collapse
X
-
-
И аз съм малко новичък, но ще гледам да дойда някой четвъртък само да се ориентират малко лишчета към джобчето надявам се и мен да не изядете ще ми е малко неловко ама се някак ще се впиша надявам сеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
На този въпрос само веднъж е отговаряно отрицателно, на връх Коледа.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
-
Аз нещо се разболявам и не съм много сигурна, че ще дойда.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
На този въпрос само веднъж е отговаряно отрицателно, на връх Коледа.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеНа този въпрос само веднъж е отговаряно отрицателно, на връх Коледа.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Въпросът като е един и същ, как да дам различни отговори ве
Ти вместо да се засрамиш, че пак не дойде, ми са обясняваш тука, а маха :PI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеВъпросът като е един и същ, как да дам различни отговори ве
Ти вместо да се засрамиш, че пак не дойде, ми са обясняваш тука, а маха :PFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСега нямам възможност,но виж скоро ще се преместя на 3 преки да живея,и тогава мисля да не пропускам
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеох.. тия, на 1 до 3 преки, са най-опасни - все не идват, ако не се намери кой да ги извозиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment