If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сажалявам но за 23 ми е невазможно много ми едалече ако е за 28-29 ще съм в софия и ще съм там на всяка цена още повече че ДРУЖБА и ЛЮЛИН са квартали от които имам прекрасни спомени и за нищо на света не бих пропуснал това сабитиепо скоро бих се
сажалявам но за 23 ми е невазможно много ми едалече ако е за 28-29 ще съм в софия и ще съм там на всяка цена още повече че ДРУЖБА и ЛЮЛИН са квартали от които имам прекрасни спомени и за нищо на света не бих пропуснал това сабитиепо скоро бих се
Е колега когато и да доидеш званни и ще измислим нещо нема ядове. То аз не се преработвам кои знае колко 2 на 2 така че имам време за по бира.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Ами успех с "натравянето" даиго по полека че да успееш за неделя. И гледай да събереш бригадата аре весело искарване и поздрави на бургаските колеги и наздраве
ахахаха тази вечер беше тежка за Бонев
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Колеги даите потвърждение който ще идва в 14:00 на 23-ти до езерото по точно да се съберем на Бриза /игрална зала/ до кръстошището на езерото.А от там ще го измислим.Някои друга снимка и после на по бира или нещо друго. Имам телефона на Drink and drive споко
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Колеги даите потвърждение който ще идва в 14:00 на 23-ти до езерото по точно да се съберем на Бриза /игрална зала/ до кръстошището на езерото.А от там ще го измислим.Някои друга снимка и после на по бира или нещо друго. Имам телефона на Drink and drive споко
Мене ме отпишете.Ударих Алфата........ някой друг път ще пиеме по бира....
По-добре късно отколкото никога./късно видях темата/утре в 14,00 съм там. Ако закъснея 5-10 мин да ме зачакате ,аиде до утре поздрави. Ще звънна и на Васил Петров ,ако иска и той да дойде.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Явно се събрахме, утре и аз съм там.
Ама пеша, че от мързел, още съм с летните гуми.
Въщност, ще се опитам да ги сменя преди това, стига да съм в състояние.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Готина среща,запознах се с нови хора и изкарах изключително приятно."Много сме - силни сме"
Ще следя темата и ще идвам пак,но и вие ще дойдете на някоя от нашите вторнишки срещи.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment