много се извинявам ама са ставам че сутринта вече бях без глава т.н. пиянски истории за другият път ще го оставим
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли желаещи за по бира на езерото в Дружба???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениенещо нашите срещи замряха в тая Дружба. Наскоро се сабрахме 4-ма алфиста на по бира на езерото ако искате тоя път да е по организирано и да се саберем повечко хора има страхотна бирариика точно на езерото.
А днес, 'що само аз бях дружбенски представител на Александър Невски, м?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеMи кажете по-отрано де - аз ще дойда.
А днес, 'що само аз бях дружбенски представител на Александър Невски, м?
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениенещо нашите срещи замряха в тая Дружба. Наскоро се сабрахме 4-ма алфиста на по бира на езерото ако искате тоя път да е по организирано и да се саберем повечко хора има страхотна бирариика точно на езерото.а пък после
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеAми аз викам да го направим всяка събота или пък през една. Да речем пак в 14.00, а като настъпят жегите ще го изместим привечер.Мога да организирам всичко, само желаещи да има, пък ще си поканим и гости!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщениеМога да организирам всичко, само желаещи да има, пък ще си поканим и гости!!!
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Ами хайде в събота колко часа да бъде??? Дайте някакви предложения. Абсолютно всички са поканени, Западната част ще се радваме и вие да дойдете. Специална покана за Muroman, все пак той е създателя на темата. Давайте идеи и правим лудницата!!!
P.S. Ако е лошо времето не е подходящо, но пък се надяваме да е слънчево!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от dino Покажи съобщениеще доида и аз стига да ни поканите
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБраво-о-о-о-о-с! Отдавна чакам този момент!!! Ивчо, организирай брате нещата и давай датата да се подготвим!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
Comment