Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за по бира на езерото в Дружба???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• земи си въдица аз си зема да пробвам няколко примамки.

Comment

• Там има ли поне теоритичен шанс, нещо да захапе примамките?

slided on-screen
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Comment

• Първоначално публикувано от july`s Покажи съобщение
        Там има ли поне теоритичен шанс, нещо да захапе примамките?

slided on-screen
        Зависи каква риба гониш

А колкото до въдицата..... нямам такава, но ако трябва ще измисля нещо
        sigpic Обичам кифли!

Comment

• Първоначално публикувано от july`s Покажи съобщение
          Там има ли поне теоритичен шанс, нещо да захапе примамките?

slided on-screen
          да има новорегистрирани потребители,раци,тритони и костенурки,вероятно и изгладняло водно конче в въдуха да прихване преди да цопне

Comment

• Хубаво е да се запознаеш с още някой фен на марката....Вероника е свежа мадама, рибаря си го знам, ама взел та станал и градинар)....е па то това бяхме...малко но от сърце.....аз случайно попаднах, след един смс там)
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• епа убаво е та оно не моа само а къцаш сътвере и копанье докле зайдеш,Вероник е сгодна женица става за чегарениье,аз се отърках в нея като се компресирахме на пеиката и и метах белтъци тайничко да не ме види,поне да се отъркаме в нещо свежо и розовко на дърти години пак е нещо.

Comment

• Вероника е готина мацка, спор няма.
                Късно видях, че се сбирате иначе можеше и аз да прелетя набързо ...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• За малко да отида и аз до езерото, но знаех че ще завали и шанса другите да се откажат беше голям.
                  Ще гледам някой път да дойда но по-вероятно на среща която е по-късно или вечерта.
                  Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  ...
                  Ако знаех че ще ходиш щях да ти докарам малкото арезе да видиш че не всички италианки са карани от мърлячи . Има някои по-запазени.
                  ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                    За малко да отида и аз до езерото, но знаех че ще завали и шанса другите да се откажат беше голям.
                    Ще гледам някой път да дойда но по-вероятно на среща която е по-късно или вечерта.

Ако знаех че ще ходиш щях да ти докарам малкото арезе да видиш че не всички италианки са карани от мърлячи . Има някои по-запазени.
                    За моята ли говориш....))...и аз си подържам колите, ама не ме познаваш!

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    епа убаво е та оно не моа само а къцаш сътвере и копанье докле зайдеш,Вероник е сгодна женица става за чегарениье,аз се отърках в нея като се компресирахме на пеиката и и метах белтъци тайничко да не ме види,поне да се отъркаме в нещо свежо и розовко на дърти години пак е нещо.
                    Ей мръсник за риба и градинарсво ми говориш, а къде гледаш.....

Comment

• епа оно око е не мож го върза да го еба...апа тизе мигар се не огледа дече мене си ма вишел от я сам по убав...

Comment

• [QUOTE=Бобби;1224903]За моята ли говориш....))...и аз си подържам колите, ама не ме познаваш![COLOR="Silver"]
                        Разбира се че не говоря за твоята, а беше свързано с GTA бегачката за която пита в другата тема.
                        ...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          епа оно око е не мож го върза да го еба...апа тизе мигар се не огледа дече мене си ма вишел от я сам по убав...
                          ))..ай стига бе.........уважавай по възрастните, техният поглед се различава от твоят....те просто се информират)

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

[QUOTE=Drag0;1224915]
                          Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          За моята ли говориш....))...и аз си подържам колите, ама не ме познаваш![COLOR="Silver"]
                          Разбира се че не говоря за твоята, а беше свързано с GTA бегачката за която пита в другата тема.
                          И тя ще стане лъчони......но на поддходяща цена....за сега е още мираж.....имам мерак и за кросвагон или 159....цените са горе долу еднакви....ама ще видим....минаха тия години когато правех цък, цък ...язък)...сега не бързам!
                          Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:43.

Comment

• аве то остана ли вода в тоя гьол?
                            '45 QV 155hp

Comment

• Гьоловете са 2 вече,водата е на изчерпване,но за мераклий става.
                              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• водата изобщо не е на изчерпване,показали са се едно полуострвочета под параклиса а иначе езерото е спаднало с 1 метър нищо не е,то си е разделено по принцип с моста там е най плитко,заради копаенето на метрото е просмуква вода,иначе може по натам ако има фенове да се събереме.

Comment

Working...
                                X