If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Организиране на среща за хората живеещи в източната част на СФ.
Пак си беше добра срещичка,вярно че отсъстваха двама бандити (Ники и Васко) и заради тази работа ще почерпят следващия път базикам се,следващия път да сте тука иначе аз и Мариян ще ви се забием в задниците и на двамата 145-цаджий такива
Сноще се събрахме обичайните заподозрени мутри:ACKO 88,Absente_ ,АЗ,доиде и колегата DSlavev.Пихме по бира,направихме 1 обиколка за загряване на гумите и ходихме да гледаме как бързите хора с Бмвета си палят гумите и си чупят колите .
Там замалко се присъедин и Стар Чилд.
Васко Петров има отсъствие в присъствената книга,има цяла 1 седмица ад си помисли как да си оправдае отсъствието.
Сноще се събрахме обичайните заподозрени мутри:ACKO 88,Absente_ ,АЗ,доиде и колегата DSlavev.Пихме по бира,направихме 1 обиколка за загряване на гумите и ходихме да гледаме как бързите хора с Бмвета си палят гумите и си чупят колите .
Там замалко се присъедин и Стар Чилд.
Васко Петров има отсъствие в присъствената книга,има цяла 1 седмица ад си помисли как да си оправдае отсъствието.
Скоро Люлинската бригада ще Ви дойде на гости, така че мислете му как ще се подготвите!!!
Бонев айде бе играчоре айде метнете се поне утре и дайте некав ориентировачен брой да напраим резервация.Айде по сериозно че люлинците вече ви излезна кофти репутация (несериозни и слаби пиячи)
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Бонев айде бе играчоре айде метнете се поне утре и дайте некав ориентировачен брой да напраим резервация.Айде по сериозно че люлинците вече ви излезна кофти репутация (несериозни и слаби пиячи)
Comment