Известие

Collapse
No announcement yet.

Организиране на среща за хората живеещи в източната част на СФ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Последно днес к'во стана? Ще има ли среща или колегата MUROMAN ще си пие бирата сам?
    156 1.8 TS '98 144hp

Comment

• Ухааа аз бях забравил еми незнам аз за места несам се обаждал а и като гледам няма хора който са писали че ще идват така че...
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Колеги приемате ли Фиат-аджии? Ей така за парлама мога и аз да намина прибирайки се от работа. Последно има ли среща, и от колко часа е?
        http://shop.bakbg.com/
        Fiat Coupe 20VT

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          Ухааа аз бях забравил еми незнам аз за места несам се обаждал а и като гледам няма хора който са писали че ще идват така че...
          Жалко... но на следващата такава ме бройте със сигурност. А и имам "малка" изненада за колегата MUROMAN.
          156 1.8 TS '98 144hp

Comment

• Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщение
            Жалко... но на следващата такава ме бройте със сигурност. А и имам "малка" изненада за колегата MUROMAN.
            хахаха аз пък имам ГоЛЯма !
            ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• Еми следващата,ще е следващия вторник но всички се осещат в последния момент,а пък и аз без да искам забравих че днес е вторник и резервация небях направил... така че занапред съобщавайте поне един ден преди това да се знае

Comment

• За съжаление среща нямаше.Освен Васил Петров,които ми се обади ,че е там и няма места други желаещи не се явиха./Васко извинение за теб / Така,че имаме време да съберем сили и кураж за другата седмица.Дано тогава да има повече ентусиасти да дойдат и да се видим.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  За съжаление среща нямаше.Освен Васил Петров,които ми се обади ,че е там и няма места други желаещи не се явиха./Васко извинение за теб / Така,че имаме време да съберем сили и кураж за другата седмица.Дано тогава да има повече ентусиасти да дойдат и да се видим.
                  аз съм пешеходец от вторник сутринта и да видим още колко ще е така, че е 0-ла градуса и май вали пак... другата седмица дано успея да мина

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщение
                    ха каква изненада за мене колега,караш ме да любопитствам?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      ха каква изненада за мене колега,караш ме да любопитствам?
                      Комшии сме, всеки ден по два пъти на ден минавам покрай алфата ти... Живея в 6-ти блок, но държа гараж под наем до твоя блок. Дори си спомням тъкмо като смених типока с Алфата и веднъж я изкарвах от гаража, а ти тръгваше на някъде и като ме загледаааааа.... все едно съм някоя пу...а и аз без да зацепя си викам - "Тоз пък к'во ми се пули..." хахаха... Сега вече като знам че си клубар и знам що и какво си оглеждал някак си ми е по-спокойно на душата!
                      Айде, казвайте ще го бъде ли утре или тц?
                      156 1.8 TS '98 144hp

Comment

• ми айде тогава и двамата комшии да идват на следващата среща , която само подсещам че е утре!!!!

Comment

• Абе еи шушумигиииииии само питате ше има ли нема ли да има......Ми аре казвайте който му се идва да знам да му запазя място!Ако има навалица мнооо ясно че и среща ще има ай стегайте се и утре кам 5 и 30 като си дойда от работа да знам бройката на хората и да се обаждам за маса

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                            .... 5 и 30 като си дойда от работа да знам бройката на хората и да се обаждам за маса
                            Арииий..., ако ще се събираме, пишете ме!!!
                            156 1.8 TS '98 144hp

Comment

• ще пропусна тоя път

Comment

• Супер среща си беше днес.Бяхме си обичайте хора но поне сериозни!Чесно казано това беше последния път в който резервирам голяма маса и да чакам блудните синове,няма нужда!

Comment

Working...
                                X