Известие

Collapse
No announcement yet.

Организиране на среща за хората живеещи в източната част на СФ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
    споко тя несе оплаква
    как ще се оплаче с пълна уста бре?
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Влади в субота приготви бирата и мезетата и да почваме с двг-то обештавам ти ше го разглобим

Comment

• Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
        Влади в субота приготви бирата и мезетата и да почваме с двг-то обештавам ти ше го разглобим
        Дабе 100%
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Е да, ама не, този уикенд съм зает и няма да може да се бачка по кошницата!!! Излязоха ми някои належащи неща и не мога да ги отлагам!!! Кофти е, но май палката от Кирето ще трябва да влиза в употреба!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Е да, ама не, този уикенд съм зает и няма да може да се бачка по кошницата!!! Излязоха ми някои належащи неща и не мога да ги отлагам!!! Кофти е, но май палката от Кирето ще трябва да влиза в употреба!!!
            Какво е станало ??

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Какво е станало ??
              Утре имам изпит в университета, а иначе ме нервират тука едни където имат да ми дават по 100-200лв. от сума време, и един където ме прецака с едни пари и сега мисля в неделя да ги хващам един по един и да пробвам колко е здрава палката!!! Ще видим де, ще пробвам първо с добро, ама ако не стане.....

Comment

Утре имам изпит в университета, а иначе ме нервират тука едни където имат да ми дават по 100-200лв. от сума време, и един където ме прецака с едни пари и сега мисля в неделя да ги хващам един по един и да пробвам колко е здрава палката!!! Ще видим де, ще пробвам първо с добро, ама ако не стане.....
                Ясно,и аз си чакам парите от едни индивиди и дано понеделник да ме ощасливът щото иначе ще ги натъжа сичките

Comment

• секс.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Писта Плевеееенннн , чакайте снимки тази вечер от любимия ви фоторепортер!!!

Comment

Писта Плевеееенннн , чакайте снимки тази вечер от любимия ви фоторепортер!!!
                      кви са тея снимки бе влади кво е имало

Comment

• Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
                        кви са тея снимки бе влади кво е имало
                        Дигнаха ме нощес и ме замъкнаха на писта Плевен, имаше дрифт много яко, имаше time attack, имаше и италиянско преследване!!! Ние бяхме с едно БВМ Е34 M Power 315коня и беше нещо страшно, утре като кача снимките и клипчетата ще пусна темичка с тях!!!

Comment

• [quote=fein86;444466]Дигнаха ме нощес и ме замъкнаха на писта Плевен, имаше дрифт много яко, имаше time attack, имаше и италиянско преследване!!! Ние бяхме с едно БВМ Е34 M Power 315коня и беше нещо страшно, утре като кача снимките и клипчетата ще пусна темичка с тях!!![/quote Сигорно е било мн яко,а тия с бмвто да не са от форума им ама предполагам че ще обясниш

Comment

• [quote=giogiaro_89;444499]
                            Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                            Дигнаха ме нощес и ме замъкнаха на писта Плевен, имаше дрифт много яко, имаше time attack, имаше и италиянско преследване!!! Ние бяхме с едно БВМ Е34 M Power 315коня и беше нещо страшно, утре като кача снимките и клипчетата ще пусна темичка с тях!!![/quote Сигорно е било мн яко,а тия с бмвто да не са от форума им ама предполагам че ще обясниш
                            Утре като пусна темата ще обясня всичко, че сега вече съм скапан, не съм сядал и спал незнам ...... от вчера някъде, а и тази бира днес, ооооххх тази бира!!!

Comment

• живи имали за утреееее
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• има живи

Comment

Working...
                                X