If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То по Тракия ок, ама после пътя от магистралата до Лесново някой знае ли как е? За дупките става дума, да не си направиме сафари
Аз съм за Ботевградско
Ти си тръгваш с нас каде се буташ горе айде ако искаш кам 8:00 пред моя блок и после кам гарата
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Някой ще тръгва ли от хиподрума/лагера...засега сме двама с Краси. Ако има още желаещи в района, мисля че 8:00 на паркинга на била е добре да се срещнем и от там да тръгнем към голямото събиране.
Ти си тръгваш с нас каде се буташ горе айде ако искаш кам 8:00 пред моя блок и после кам гарата
Споко бе, идеята е всички да сме заедно - една безкрайна колона от Алфи.
Ти май вече не можеш да спиш заради тоя Италфест. Май ще си цяла нощ пред блока
Някой ще тръгва ли от хиподрума/лагера...засега сме двама с Краси. Ако има още желаещи в района, мисля че 8:00 на паркинга на била е добре да се срещнем и от там да тръгнем към голямото събиране.
там сме, после към невски и с голямата колона на където поведат
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
момчета, аз съм в Борово, айде да си чукнем една среща в 7:30 на билата в лагера , и в 8 без 10 да сме на А.Невски ?
ако сте навити ми звъннете на 0888 29 36 22 - стоян
Хора, дайте да измислим нещо за сборен пункт извън софия (така де - където вече няма да има светофари). Лукоила след караулката ми се вижда като един много добър вариант! Ако има желаещи, нека и хората от другите срещи се спрат там и да се изнесем като една сплотена италианска колона.....!
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
през ботевградско ще се минава неми се прави ходова част.
Пътят през Нови Хан е по-добър, отколкото през Елин Пелин, казвам го само като инфо...където вие, там и аз
Ние с другия Миро ще сме на Ал. Невски в 8:00ч.
Поздрави!
Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
аз съм в павлово, ама ще си мина по България като бял човек, хич не ми се друса по цар Борси 3 ...
Като минете през автогара изток след това се отбийте на ОМВ-то преди караулката (1км по нататък) да "заберете" Фиатаджийте, дет се вика колкото повече толкова повече
Comment