Известие

Collapse
No announcement yet.

Новогодишно парти в Люлин!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новогодишно парти в Люлин!!!

Коледното парти мина ама мноо добре и сега идва ред на новогодишното!!! Значи, запазил съм цялото заведение само за нас (пицария Етерно). Вкарваме си алкохола, взимаме си любимите дискове с музика(може и Кондьо) и кльопачката от заведението! Са ако некой иска може да си земе и сандвич от дома!!!
    Нещо много се отелих от основната тема, та значи:
    На 30.12.08 в 20:00 ч. заповядайте на партито в пицария Етерно. Хубаво би било, все пак да ми драснете кой има намерение да дойде, за да си направиме сметката с местата. Това от мен, пожелавам Ви весело изкарване на Бъдни вечер и Весела Коледа!!!
    Last edited by Bonev; d.m.y г., 11:38.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Колеги, честита Коледа!!! Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи.А, и преди да съм забравил - весело изкарване на новата година в пицария Етерно, сигурен съм, че ще се забавлявате яко.През 2009 пожелавам на всички ви, освен изброеното по-горе, също така на всеки бегачката да тръгне с поне 200 коня отгоре
    Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Първоначално публикувано от truck_boy Покажи съобщение
      Колеги, честита Коледа!!! Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи.А, и преди да съм забравил - весело изкарване на новата година в пицария Етерно, сигурен съм, че ще се забавлявате яко.През 2009 пожелавам на всички ви, освен изброеното по-горе, също така на всеки бегачката да тръгне с поне 200 коня отгоре
      Да ти се връща тройно поне всяко пожелание!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Благодаря колега.Дано да събереш цялата Люлинска дружинка, че и не само оттам.Жалко, че няма да съм в София, иначе бих дошъл с голямо удоволствие.Един път ходих към пицарията.Намерих я, така че след празниците мисля най-сетне да дойда да се запознаем,но ще спра дотук, че да не стане пак да изглеждам като някакъв несериозник относно срещите.Ще помоля за едно, да пийнете по едно и за мен Весело изкарване и до следващата година
        Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Няма да караме нова год.там!!!Просто ще е един предновогодишен купон,и всеки който желае е добре дошьл
          п.с.Заведението е с капацитет 40 места
          0888515205

Comment

Весела Коледа!!!
            Дам евала на Бонев за организацията, партито е предновогодишно както каза и Мариян, от тези 40 места останаха само ~30 свободни, така, че който иска да дойде да се запише в темата
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Този път и тримата сме на линия...

Весели Празници на всички!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Честита коледа и от мен , коледното патри беше супер бройте ме и за новогодишното ...
                sigpic
                GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                Lulin Group Ltd.

Comment

Имаме договорка с управителя на заведениетовсеки да си внесе алкохол по свой избор!!!
                  Ще има приятни изненади за всички които ще присьстват
                  0888515205

Comment

И естествено всички такива мероприятия ги изпускаме
                    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                    sigpic

Comment

Весела Колега на всички коледното парти беше екстpа, бях с колата и неможах да къркам но на това парти задължително съм без колата пишете 2 места за мен и жената
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                      sigpic

Comment

2 места за мене и за гаджето.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Здравейте и от мен, още един горд собственик на Alfa Romeo 166, бройте ни трима!
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 12.2000г.
                          “Неразумно е да бъдеш прекалено сигурен в мъдростта на един човек. Здравословно е да си напомняш, че и най-силния може да прояви слабост, както и най-мъдрия може да сгреши.” - Махатма Ганди

Comment

Днес с Слави ходихме в пицарията и поръчахме платата с мезетата и салатите. Поръчаното е следното:
                            1. 3 плата с овчарска салата;
                            2. 3 плата с мезета;
                            3. 3 плата с панирани сиренца и кашкавали;
                            4. 3 бутилки минерална вода.

Платата са големи, сметката дотук е 230 лв.
                            Грубо казано ще се падне по 10-15 лв. на човек. Мисля, че тия пари не са много!!!
                            Носете си кой какъвто алкохол ще пие и дискове с музиката която харесва!!!
                            Last edited by Bonev; d.m.y г., 20:18.
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Да допьлня че алкохол може да се порьчва и от заведението.
                              0888515205

Comment

Working...
                              X