If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без официални покани че се вдигат много оборотите ...... отиват както се казва в лютеницата ! Където предложите съм с вас важното е да има ПИЙЕНЙЕЕЕЕЕ И от СВЕТЕНАТА ВОДкА
Всичко е ок, само защо датите са чак март месец??? Баси това е много далече, сигурен съм, че ще изберем както дати така и добро местенце, иначе скарата и яденето е идеална идея
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
и на нас офертата ни допада.....аз няма да гласувам понеже с датите ми е общо взето все тая само да не е на 28.02 понеже няма да съм в софия....така че за останалите дати няма никакъв проблем...
Всичко е ок, само защо датите са чак март месец??? Баси това е много далече, сигурен съм, че ще изберем както дати така и добро местенце, иначе скарата и яденето е идеална идея
За да се избере место и да има време за резервация.
Мястото е подходящото и за колегите от Пазарджик и Пловдив
Къде казвате, че ще ходим.....а още не знаем
може да се включа и аз, далече ми е март месец, не се знае на къде ще ме духне вятъра, но ако ме устройва и съм фрий ще се вмъкна и аз
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Колеги гласувах за 21.03, тъй като за тогава имахме предвидена национална среща на Фиат Купе, и със сигурност датата ще е друга. Но каквото и да изберете аз съм 100% на линия.
Колеги гласувах за 21.03, тъй като за тогава имахме предвидена национална среща на Фиат Купе, и със сигурност датата ще е друга. Но каквото и да изберете аз съм 100% на линия.
Проблема е че след като ни отрязаха за тази дата още не сме наясно с другата. Но пък след като ще сме наели цяла писта със всичката имервателната апаратура, защо да не присъстват и Алфи? Искате ли да помислим да го съчетаем? Най вероятно става дума за писта Калояново до Пловдив, а после някакъв хотел около Костенец.
Comment