If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
Ти доколкото знам трябва да си на централна гара Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак
Ти доколкото знам трябва да си на централна гара Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак
Оххх, това ми хареса.
Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
И аз мисля, че е добра идея да пътуваме в пакет. Трябва да се разберем.
А така Пепи разберете се с Владко (raiders) да има честа да се присъдинят още 2 55-ци към него
Да казвам сега, ако друг от организаторите няма да го има в събота, аз ще направя събирането и часа на тръгването, защото Мариян ще е там в петък.
Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
Шефе, може ли и една баварка да се присъедини?
Аз предлагам да е по-рано. Нали знаеш, че винаги се размотаваме и много закъсняваме. Поне да хванем целия ден там. А и може другата група ще напреднат и трудно ще ги стигнем
Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
Павка нещо нещо немога да му хвана терката....... нали в петък беше? Ако и ти ще пътуваш в събота значи и аз съм тогава нали сме 3-мата с Вики с моя варел
8ч. е много рано, хайди 9ч., за мястото мисля, че Невски е добре примерно 8:30ч там и към 9ч. да ни чакат на изхода на София, това е само предложине от мен де, нищо конкретно и сигурно.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
То аз не знам утре къде ще ме изстрелят,но ако на 14 03 съм около БГ ще дойда!За мой срам или понеже такава ми е ористта,още не съм се срещал с жив член на Форума.Ясно е,че ще съм от последните,но това не е важно.Винаги има и хотел Алфя Ромео.Тоест,спален чувал и Алфи!Много пъти съм спал в него.Ако някой от Перник има проблем с колицата мога да го взема.Най - вероятно от там ще тръгна.За пиенето ми се изясниха нещата,а за мезетата...
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment