Известие

Collapse
No announcement yet.

Купон извън София!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
    Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
    Ти доколкото знам трябва да си на централна гара Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

• УОУ ще почерпим бе Лисане, само да стане колата, че с тоя градски и таксита НЕ се трае
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
        Ти доколкото знам трябва да си на централна гара Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак
        Оххх, това ми хареса.

Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
        Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
        И аз мисля, че е добра идея да пътуваме в пакет. Трябва да се разберем.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
          Оххх, това ми хареса.

И аз мисля, че е добра идея да пътуваме в пакет. Трябва да се разберем.

Дам аз съм от тези с коли (за сега ) в събота...
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
            Дам аз съм от тези с коли (за сега ) в събота...
            Колега ти към колко мислиш да отлетиш
            WEST SIDE

Comment

• А така Пепи разберете се с Владко (raiders) да има честа да се присъдинят още 2 55-ци към него

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от piticar Покажи съобщение
                Колега ти към колко мислиш да отлетиш
                ами не знам още, мисля си 10ч. е добре, ще се кара бавно в колона, 100-120км ли беше...

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                А така Пепи разберете се с Владко (raiders) да има честа да се присъдинят още 2 55-ци към него

Да казвам сега, ако друг от организаторите няма да го има в събота, аз ще направя събирането и часа на тръгването, защото Мариян ще е там в петък.

Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
                sigpic
                0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                  Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
                  Шефе, може ли и една баварка да се присъедини?
                  Аз предлагам да е по-рано. Нали знаеш, че винаги се размотаваме и много закъсняваме. Поне да хванем целия ден там. А и може другата група ще напреднат и трудно ще ги стигнем
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

• Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
                      Мястото и часа супер
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
                        Павка нещо нещо немога да му хвана терката....... нали в петък беше? Ако и ти ще пътуваш в събота значи и аз съм тогава нали сме 3-мата с Вики с моя варел

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• 8ч. е много рано, хайди 9ч., за мястото мисля, че Невски е добре примерно 8:30ч там и към 9ч. да ни чакат на изхода на София, това е само предложине от мен де, нищо конкретно и сигурно.
                          sigpic
                          0889 636 093

Comment

• Аз пътувам сам,нещо само бавни коли се събрахте!!
                            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                            0899832271 Сашо

Comment

• аз ще съм с тези дето в 8 от църна маца караулката тръгват
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• То аз не знам утре къде ще ме изстрелят,но ако на 14 03 съм около БГ ще дойда!За мой срам или понеже такава ми е ористта,още не съм се срещал с жив член на Форума.Ясно е,че ще съм от последните,но това не е важно.Винаги има и хотел Алфя Ромео.Тоест,спален чувал и Алфи!Много пъти съм спал в него.Ако някой от Перник има проблем с колицата мога да го взема.Най - вероятно от там ще тръгна.За пиенето ми се изясниха нещата,а за мезетата...
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X