Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Люлински срещи - Западната част на София
Collapse
X
-
Явно този петък ще сме малко! Писна ми да Ви гоня и да правя прогнози кой ще дойде и кой няма да дойде! После, ама ще има ли место и за мене?! Няма да запазвам места, кой как се уреди!!! Няма да ви моля да се записвате, оправяйте се, ако има места има, ако не тФФа е положението!
Съжелявам, че толко остро пиша ама ми писна на к@ра да мисля дали ще има място за всеки, при положение че вас ви боли к@ра за това!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЯвно този петък ще сме малко! Писна ми да Ви гоня и да правя прогнози кой ще дойде и кой няма да дойде! После, ама ще има ли место и за мене?! Няма да запазвам места, кой как се уреди!!! Няма да ви моля да се записвате, оправяйте се, ако има места има, ако не тФФа е положението!
Съжелявам, че толко остро пиша ама ми писна на к@ра да мисля дали ще има място за всеки, при положение че вас ви боли к@ра за това!0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЯвно този петък ще сме малко! Писна ми да Ви гоня и да правя прогнози кой ще дойде и кой няма да дойде! После, ама ще има ли место и за мене?! Няма да запазвам места, кой как се уреди!!! Няма да ви моля да се записвате, оправяйте се, ако има места има, ако не тФФа е положението!
Съжелявам, че толко остро пиша ама ми писна на к@ра да мисля дали ще има място за всеки, при положение че вас ви боли к@ра за това!НИКОЙ НЕ ГИ КАРА ДА БАЧКАТ!!!ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОРГАНИЗАТОРА.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеТука си много прав!!!В КРАЙНА СМЕТКА СТАВА ВЪПРОС ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ!!!НИКОЙ НЕ ГИ КАРА ДА БАЧКАТ!!!ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОРГАНИЗАТОРА.
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеаз нещо сдадох багажа яко... тръшнал ме е некав скапан грип! Павка ще дойда довечера да оправиме сметките,но за съжаление няма да мога да останаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБраво!!! Отново си изкарахме страхотно! Аз обаче сега няма да имам време да кача мойте снимки. +това те са малко.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment