If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Верно ли бе, те са махнали най-готината екстра на това заведение. Нищо де, аз пак съм съгласен да отидем там, дори като сме били вътре, пак сме си прекарвали готино
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
значи на 26 нема да ходя никъде си скрия въдиците от себе си,като се замисля първите хора който познавам от форума са люлинци,една вечер беше зимата през 2008 ма и късно отидох в едно кафе имаше тераса,покрай едно училище май нагоре се караше и има паркинг.
значи на 26 нема да ходя никъде си скрия въдиците от себе си,като се замисля първите хора който познавам от форума са люлинци,една вечер беше зимата през 2008 ма и късно отидох в едно кафе имаше тераса,покрай едно училище май нагоре се караше и има паркинг.
Румба, като гледам брат, няма никакъв интерес засега. Никой нищо не е писал. Май ще отпадне и този път.
Румба, като гледам брат, няма никакъв интерес засега. Никой нищо не е писал. Май ще отпадне и този път.
не просто се чакаме някой да ни засили все едно сме малки деца,колко по-дърти ставаме толко по се ослушваме и ни мързи май,ама мене не аз изпростявам с всеки изминал ден та требе се сбереме да прихвана нещо благородно от вазе,от друга страна сега е за сбирки зимата е тегаво и скучно.
За Кери-то в 6-та част (на спирката на трамвай "8") ли говорим?
Точно за него става въпрос. Аз обаче може би няма да мога, защото очаквам гости от Италия. Не ми е потвърдено още на 100 %, но има такава вероятност.
Другата идея ми беше за паркинга на кауфланд в 6-ти микрорайон, да се видим и да обсъдим на живо предсоящи срещи и да си определим място и време на бъдещи срещи.
Comment