Този петък баща ми има рожден ден и аз няма да присъствам на среща (ако има такава). Ако имате желание организирайте нещо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Люлински срещи - Западната част на София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБеше добра среща. Съжелявам, че трябваше да си тръгна по-рано. До колко продължихте?sigpic145 1,4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolova05 Покажи съобщениеEй, ама сте лоши, едно време публикувахте снимки. Защо сега се разсейвате?sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеТози петък 17.09.10. ще се съберем на Кауфланд - Люлин. от 19:00 ч. Всички са добре дошли!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеТози петък 17.09.10. ще се съберем на Кауфланд - Люлин. от 19:00 ч. Всички са добре дошли!ако ви се разкарва на някъде или ако ви вали дъжда заповядайте при мене
Live For The Speed... Die For The Speed...
Comment
-
Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщениеТози петък ( и събота и неделя ) по стара традиция съм на работа от 8 сутринта до 00:00 вечертаако ви се разкарва на някъде или ако ви вали дъжда заповядайте при мене
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеМерси за поканата. Къде ти е работата?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Еми сложничък е въпроса с паркирането, пред кафето специално няма почти никога места, защото е паркинг на блока и е на макс почти винаги, а в околията се ще се намери къде да се паркираме, ако се реши да се ходиAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКато се съберем на Кауфланд, ще решим какво и къде да ходиме.А брат ми, теб все още те чакам да си изпълниш обещанието и да минеш през Арена да се видим, че ми липсваш. Разбира се и всеки от Lulin Group Ltd. е добре дошъл и даже да се чувства специално поканен.
Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 12:07.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеЩе гледам да дойда, но всичко зависи от това, кога ще свърша работа и дали ще си намеря транспортThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТранспорт имаш по всяко време и това го знаеш много добре! Въпросът е дали аз ще съм жив до тогаваsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment