If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не пия! Ти миналия път в Керито не ми повярва като попита има ли трезвеници ама...ей на
Та за утре май по-скоро клоня към пропуск. Ще гледам да не ама какво да се прави.... И друг път ще има все пак
Не пия! Ти миналия път в Керито не ми повярва като попита има ли трезвеници ама...ей на
Та за утре май по-скоро клоня към пропуск. Ще гледам да не ама какво да се прави.... И друг път ще има все пак
по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.
по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.
Хаха за това идваш на Арена запад, там поне всеки път като се съберем се забавляваме
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment