Известие

Collapse
No announcement yet.

Люлински срещи - Западната част на София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Теб пък какво ти заплашва живота???
    Хрема Настинал съм Всичко мога да издържа, но не и хрема
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Хрема Настинал съм Всичко мога да издържа, но не и хрема
      Прецакай хремата с греяна ракия!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Прецакай хремата с греяна ракия!!!
        Не пия! Ти миналия път в Керито не ми повярва като попита има ли трезвеници ама...ей на
        Та за утре май по-скоро клоня към пропуск. Ще гледам да не ама какво да се прави.... И друг път ще има все пак

Comment

• Мислех да минем, но сме на 30 годишнина на баджанака, а събота или неделя съм в Хюстън.
          Arena Coast Customs

Comment

Не пия! Ти миналия път в Керито не ми повярва като попита има ли трезвеници ама...ей на
            Та за утре май по-скоро клоня към пропуск. Ще гледам да не ама какво да се прави.... И друг път ще има все пак
            Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            Мислех да минем, но сме на 30 годишнина на баджанака, а събота или неделя съм в Хюстън.
            Аз пък няма да пропусна на пук на всички и ще се отбележа и за трима ви Може да закъснея, но съм там
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              Аз пък няма да пропусна на пук на всички и ще се отбележа и за трима ви Може да закъснея, но съм там
              Късметлия. Аз вече съм на път да се побъркам тука...

P.S.: A ти вземи си вдигни телефона. Току що ти звънях и не вдигаш. После рефрешвам страницата и гледам си писал. Явно пак дъниш някоя любима песникча

Comment

Не пия! Ти миналия път в Керито не ми повярва като попита има ли трезвеници ама...ей на...
                Ми недей да я пиеш ракията, вкарай я венозно...
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Този петък 17.09.10. ще се съберем на Кауфланд - Люлин. от 19:00 ч. Всички са добре дошли!
                  И аз ще дойда, вече фиат-а е в кондиция и ще съм с него.
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Ееее, значи ще се съберем! Колегата Мето ми се обади и ми каза, че и той ще присъства!
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Ко стааа бре - нема ли некоя срещичка, забравих ви кратуните
                      sigpic
                      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                      Lulin Group Ltd.

Comment

• Айде да се организираме този петък да се видим, забравихме си физиономиите. Какво ще кажете по въпроса?
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                          Айде да се организираме този петък да се видим, забравихме си физиономиите. Какво ще кажете по въпроса?
                          Точно този петък ще е голям студ,незнам дали е удачно
                          0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                            Точно този петък ще е голям студ,незнам дали е удачно
                            Еми ще видим примерно в сряда прогнозата каква ще е и ще го решим Че те не познават за повече от 2 дена напред

Comment

• по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.
                                Хаха за това идваш на Арена запад, там поне всеки път като се съберем се забавляваме

Comment

Working...
                                X