Известие

Collapse
No announcement yet.

Люлински срещи - Западната част на София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
    Хаха за това идваш на Арена запад, там поне всеки път като се съберем се забавляваме
    А така реклимарай
    Ще те правим маркетинг директор

Накакво развитие със срещата на западната част?

Comment

• не не още не съм ходил на Арена Запад, даже и пред Невски не съм ходил още,за последно ходих на Обелско Шосе мисля как беше Лагуна май се казваше това с басейна и ресторанта,абе нема да казвам къде са явките има си хора и хора за всички компанията е общирно понятие, ама там са се подбрали и сортирали нормални хора който са и за маса и за за лични контакти извън форума.

Comment

• Нека се постопли и пак ще започнем сбирките братлета! Румба, а тебе те искам задължително, че не съм ти виждал мутрата от 2 години сигурно!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• е как бе ше се кикотиме здраво,още малко.

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Нека се постопли и пак ще започнем сбирките братлета! Румба, а тебе те искам задължително, че не съм ти виждал мутрата от 2 години сигурно!
            ОК, значи отлагаме откриването А и мисля, че честа трябва да е твоя, защото ти си главен организатор на тези срещи, така че, когато кажеш, знаеш, че за тебе съм на линия
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

ОК, значи отлагаме откриването А и мисля, че честа трябва да е твоя, защото ти си главен организатор на тези срещи, така че, когато кажеш, знаеш, че за тебе съм на линия
              Ачо, за какво откриване става въпрос? Не съм аз главният организатор на Люлинските срещи, главният организатор беше Lulin racing, когато той спря да организира, аз продължих.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• какво става ще има ли среща на Арената
                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                  какво става ще има ли среща на Арената

Колега,
                  за Арената си има друга тема!!! http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48850
                  sigpic
                  Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение

Колега,
                    за Арената си има друга тема!!! http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48850
                    Това го знам, ако си видял съм писал там! Но защото Дивака написа, че се отлага откриването и за това си помислих, че става въпрос и за Арената и за Западната част, а то явно е само за Западната част.
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Ачо, за какво откриване става въпрос? Не съм аз главният организатор на Люлинските срещи, главният организатор беше Lulin racing, когато той спря да организира, аз продължих.
                      Е така де, разбра ме за какво става на въпрос.
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Я да видим сега ,кога ще е Люлинската импровизирана среща и къде.Стига сме си седяли затворени между стените, и да не е перфектно времето ,няма значение - няма да ни бутне едно време я....
                        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Тази вечер в 19:00h
                          LUXURY FUNEBRI CARS
                          Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                            Тази вечер в 19:00h
                            Там сме. Аз малко по-късничко - 19:20-30 ще дойда, но съм там
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                              Тази вечер в 19:00h
                              Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Там сме. Аз малко по-късничко - 19:20-30 ще дойда, но съм там
                              Нещо май объркахте темата

Comment

Нещо май объркахте темата
                                Няма обърквация бре. Ама гледам, че темите нещо се омешаха и викам дай и аз да не остана по-назад
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X