Съжалявам, че е станало така, ама си направи изводите, ако беше дошъл нямаше да се умориш толкова. За другия път ще си имаш едно на ум. Все пак от работа не се хубавее.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Люлински срещи - Западната част на София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеMани , станал съм за резил с тая люлка ...ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеСтаваме все повече
Само СлавиЧЕК дека е????sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКакто казах, растеме в геометрична прогресия.
Само СлавиЧЕК дека е????
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеСлавиЧЕК ще ви посети,че си забравихме физиономийтеЕй-й-й-й ти си бил жив бре!? Айде, ще те чакаме!!!!!
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Boneva Покажи съобщениеЧудно ми е как ще Ви се отрази една БЕЗалкохолна среща, примерно този петък?!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от dino Покажи съобщениемладежи да правя ли резервация за петък. и ако да преброите сеsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Boneva Покажи съобщениеЧудно ми е как ще Ви се отрази една БЕЗалкохолна среща, примерно този петък?!то тогава ше си ходите само женската част
West Side
Comment
-
Първоначално публикувано от Boneva Покажи съобщениеЧудно ми е как ще Ви се отрази една БЕЗалкохолна среща, примерно този петък?!WEST SIDE
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеСлавиЧЕК ще ви посети,че си забравихме физиономийтеWEST SIDE
Comment
Comment