Известие

Collapse
No announcement yet.

Люлински срещи - Западната част на София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За петьк твьрдо отпадаме
    0888515205

Comment

• И ние отпадаме. Нещо много стана изнервена обстановката, много претенции, много нещо... Не съм на кеф за срещите... приятно изкарване... Мислете за нов организатор, щото не мен нещо ми писна на к@ра от претенции...
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
        И ние отпадаме. Нещо много стана изнервена обстановката, много претенции, много нещо... Не съм на кеф за срещите... приятно изкарване... Мислете за нов организатор, щото не мен нещо ми писна на к@ра от претенции...
        Аиде стига на срещата ще се разберем
        WEST SIDE

Comment

• Дрига, искам да ти кажа, че организиранито на каквото и да е мероприятие, е емоционален подвиг. На едно място искат капаро, на друго няма достатъчно места и т.н., за това моето предложение е всеки да поеме инициативата, поне един път да организира среща или мероприятие и тогава да критикува.
          sigpic145 1,4 BOXER

Comment

• Никой не оспорва, че резервацията на заведението е просто и лесно нещо имайки в предвид, че не се знае точния брой хора които ще присъстват, спора беше повдигнат заради желянието ви да се разредят срещите - това от една страна в добре, защото има доста от нас които може би ще почиват летните месеци и т.н. , но от друга страна тези които ще са си в софия пак ще се виждат...
            sigpic
            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
            Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              И ние отпадаме. Нещо много стана изнервена обстановката, много претенции, много нещо... Не съм на кеф за срещите... приятно изкарване... Мислете за нов организатор, щото не мен нещо ми писна на к@ра от претенции...
              Бонев е отговорил на всички
              0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                Никой не оспорва, че резервацията на заведението е просто и лесно нещо имайки в предвид, че не се знае точния брой хора които ще присъстват, спора беше повдигнат заради желянието ви да се разредят срещите - това от една страна в добре, защото има доста от нас които може би ще почиват летните месеци и т.н. , но от друга страна тези които ще са си в софия пак ще се виждат...
                Така е, никой не е казал че няма да се събират колегите които са тук. Идеята беше да видим дали има смисъл толкова често или не. А за резервациите вече няма да коментирам...
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• колеги виждам че има някакво напрежение и всеки дърпа на някаде, ако има желаещи за среща в петък моля да се запишат да знам какво да правя дали да резервирам или не.
                  West Side

Comment

• Първоначално публикувано от dino Покажи съобщение
                    колеги виждам че има някакво напрежение и всеки дърпа на някаде, ако има желаещи за среща в петък моля да се запишат да знам какво да правя дали да резервирам или не.
                    Това напрежение е искуствено създадено, ама не знам с каква цел...
                    Аре бе колеги записвайте се, що чакате последния момент?! Или може би няма желаещи за този петък???
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Ако ще има и други присъстващи и аз ще доида...
                      sigpic
                      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                      Lulin Group Ltd.

Comment

• Да но се пак кажете колко човека ще бъдем
                        WEST SIDE

Comment

• Може да ви навестиме за малко
                          0888515205

Comment

• и все пак кой ще идва последно повикаване до тук сме 7. ПРЕБРОЙ СЕ ( бонев чакаме и вас)
                            West Side

Comment

• Нас броихте ли ни?
                              ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                              ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщение
                                Нас броихте ли ни?
                                вече да
                                West Side

Comment

Working...
                                X