Време е и аз да си кажа мнението по темата...Мисля,че триабва да се наблегне малко повече на двигателите когато се избира мястото за срештата.Бил съм на пистата до "Септември" и на тази в Бенковски и определено тази в Кр.поляна е по-подходяща за случая в сравнение с предходната.Пистата в Бенковски е доста трудна с много завой и денивелация,докато тази в кр.поляна е доста по-голяма и има скоростни отсечки.Проблема ,че когато бях за последно имаше 4 или 5 добри карт-а.Офертата им маи беше 10 лв. 6 обиколки или нещо такова.Някой знае ли какво е положението в Дианабад ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Картинг с West Side!!!
Collapse
X
-
И аз съм ЗаПък и карта на Красна е до нас :P
Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4
Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527
Comment
-
Първоначално публикувано от whiteroom Покажи съобщениеВреме е и аз да си кажа мнението по темата...Мисля,че триабва да се наблегне малко повече на двигателите когато се избира мястото за срештата.Бил съм на пистата до "Септември" и на тази в Бенковски и определено тази в Кр.поляна е по-подходяща за случая в сравнение с предходната.Пистата в Бенковски е доста трудна с много завой и денивелация,докато тази в кр.поляна е доста по-голяма и има скоростни отсечки.Проблема ,че когато бях за последно имаше 4 или 5 добри карт-а.Офертата им маи беше 10 лв. 6 обиколки или нещо такова.Някой знае ли какво е положението в Дианабад ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
и аз съм навит да покараме картове групово, но като гледам се разрази дискусия за на коя писта....
според мен може да направим няколко weekend-a последователно на всяка пистаи така!
п.п. може и точкова система да си вкараме
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеНики, ти като спец къде предлагаш да се проведе мероприятието?
Първоначално публикувано от whiteroom Покажи съобщениеНякой знае ли какво е положението в Дианабад ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първата ми катастрофа в живота се случи именно на тази писта в Кр.Поляна.Сигурно още ме издирват да плащам карта/вината въобще не беше моя/,на Бенковски лично на мен мн по ми харесва пистата.Иначе идеята е добра.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Карал съм и на двете писти, но не знам защо съм останал с впечатлението, че на Бенковски картовете са по-слабички...и пистата е доста по-къса...Да знаете, че и аз ще се включа в рацинга
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКарал съм и на двете писти, но не знам защо съм останал с впечатлението, че на Бенковски картовете са по-слабички...и пистата е доста по-къса...Да знаете, че и аз ще се включа в рацинга
Шегувам се, доколкото знам миналата година се говореше, че ще ги изравняват което ще е екстра, защото при това положение зависи само от инстинкта ( в случея на ФЕРАРИСТ до инстинкт + опит
) на водача и ще е доста успорвано.
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПринципно колега пистата е двойно по-къса, а за картовете и аз съм останал с такова впечетлени. А и ако са още тези картове там аз знам няколко който си вървят доста стабилно ама ще ги кажа само на определени хораШегувам се, доколкото знам миналата година се говореше, че ще ги изравняват което ще е екстра, защото при това положение зависи само от инстинкта ( в случея на ФЕРАРИСТ до инстинкт + опит
) на водача и ще е доста успорвано.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
На Бенковски пистата е супер,много по забавна и изненадваща,а най-добрия дрифт става на Дунев,доказано!!!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеНа Бенковски пистата е супер,много по забавна и изненадваща,а най-добрия дрифт става на Дунев,доказано!!!
айде давайте дата и място на среща... тия дни времето май ще позволява!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениемдаа така е ... дуневата цялата успявам да я взема настрани
айде давайте дата и място на среща... тия дни времето май ще позволява!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЩе изчакаме още малко с датата, че времето нещо се е@@@@!!!!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment