Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи за хората от центъра :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеАаа приятелче незнам ама тоя път адинодушно сме леко обидениAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЧовече не го пожелавам на никого това , което ми се случи на мен .. този петък съм 18:30 на Екото - точно да запазя места , но мисля да бъдем на високите маси , защото има повече място!
BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеЕ незнам какво ти се е случило, надявам се всичко да е ок ! Ама като организатор мисля че трябва да си малко по сериозен, не те опреквам!
но по някога се случват и непредвидени неща !!
Comment
-
Първоначално публикувано от nasmitacha Покажи съобщениеКолегата е прав !!но по някога се случват и непредвидени неща !!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеЕкстра ! Ама тоя път аз ще съм за малко че ще ходя да си махам главатаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеТака така .. който не е на работа в събота
И в понеделник и вторник да е все едно и същокои не е на работа ...
BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеИ в понеделник и вторник да е все едно и същокои не е на работа ...
На мен ми се пада баш в събота да съм на работа
Любимия ми ден
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеВерно си е ..На мен ми се пада баш в събота да съм на работа
Любимия ми ден
BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеШанс.. мъка голяма а ?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеМани мани .. другата седмица точно ще почивам повече145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
Comment