If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз може да мина , ама ако има някой .. иначе да ходиме пак 2-ма човека - няма смисъл Но ще дойда пеша , че не мога да карам вмомента Ако някой ще ходи да казва и да се разбираме нещо
Eee явно и 3 коли правят среща .... А Емо трудно се догонва .... Бах маа му и изтребител ....
А за капак се препокрихме с бмв-тата .... бахти дрифтовете аз с предно без ръчна по добре поднасям
И не карам служителите от Бензиностанцията да ми изкарват паркираната кола ....
Eee явно и 3 коли правят среща .... А Емо трудно се догонва .... Бах маа му и изтребител ....
А за капак се препокрихме с бмв-тата .... бахти дрифтовете аз с предно без ръчна по добре поднасям
И не карам служителите от Бензиностанцията да ми изкарват паркираната кола ....
Това беше просто култово на бул.България в средна лента между първа и втора да спреш за да превключиш ... Колкото до БМВ-тата - УОООООУ Нямам стигане , ама онова миризливо Ауди 3.0 TDI Quattro ме смаза нагоре
Това беше просто култово на бул.България в средна лента между първа и втора да спреш за да превключиш ... Колкото до БМВ-тата - УОООООУ Нямам стигане , ама онова миризливо Ауди 3.0 TDI Quattro ме смаза нагоре
Няма страшно са като сложиш още един чип няма да имаш равен ....
Comment