Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре съм на работа до 13 часа.
    А след това мисля да ремонтирам колата , но ако има промяна в плановете ми може и да ме видите на местния терен футбалери.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Утре съм на работа до 13 часа.
      А след това мисля да ремонтирам колата , но ако има промяна в плановете ми може и да ме видите на местния терен футбалери.
      Еми айде де ... отколко време не сме се събирали
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Започвайте предстартово броене
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз след малко стягам маратонките и екипа да са ми готови в 15:00 съм там

Comment

• Хубаво се разбрахме, а топка имаме ли?

Comment

• аз лично нямам )) ама помна че Емо имаше неква и Муроман има неква...
              Айде момци..... ще се видиме там! Времето е перфектно...
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                аз лично нямам )) ама помна че Емо имаше неква и Муроман има неква...
                Айде момци..... ще се видиме там! Времето е перфектно...
                Имам някаква .. сега ще я потърся , иначе имам още една , дето не знам струва ли ..

Comment

• еми ако никои не донесе и няма там топка , ще хода до шела да зема една и така.....

Comment

• Важното е мачлето да стане , аз ще дойда с колегата reptli така че сме +1

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      Важното е мачлето да стане , аз ще дойда с колегата reptli така че сме +1

стана....

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                        стана....
                        Да Аз лично се раздвижих доволно .. че се бях схванал много Другия път по-добре

Comment

• Аз съм доволен. Току що излизам от банята и се чувствам екстра. Kраката как са ми след толкова време, в което не бяхме ритали....утре ме питайте. Обаче да знаете, че ако утре не мога да крам кънки вие сте виновни

Comment

• Наистина се усеща като не сме ритали толкова време ..

Comment

• Другия път обещавам и аз да съм налиния ,но този път колата беше от първостепенно значение.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                                Аз съм доволен. Току що излизам от банята и се чувствам екстра. Kраката как са ми след толкова време, в което не бяхме ритали....утре ме питайте. Обаче да знаете, че ако утре не мога да крам кънки вие сте виновни
                                еее ще караш бе ама след кънките вече ще си Тотал щета

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                                Другия път обещавам и аз да съм налиния ,но този път колата беше от първостепенно значение.
                                а ти колко си доленнн маймуно мръсна :Д

Comment

Working...
                                X