На същото място, както миналата година ли се събирате? Ако намеря време, може другата неделя да дойда. За през седмицата вечерта няма ли навити? Щото така като е неделя целия ден ти отива и не можеш да свършиш някаква работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
На ФУТБОЛ с EAST SIDE
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНа същото място, както миналата година ли се събирате? Ако намеря време може другата неделя да дойда. За през седмицата вечерта няма ли навити? Щото така като е неделя целия ден ти отива и не можеш да свършиш няква работа.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЧудехме се дали да не организираме едно мачле "Дизел VS Бензин", но не знам ще се съберем ли толкова народ за целтаАко има мераклии да пишат, аз съм в отбора на бензина ляво крило
))
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеВисокооборотни)))
Към ЕКОЛОЗИТЕ ли?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАко колата ти умира на 3000 оборота си към печките, иначе си в праведния тим - на бензина))
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТи понеже си с чужд оборотомер
А Марияне, ти какво се чудиш къде да играеш не мога да разбера. Първо ела пък ние ще ти измислим отборAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
ама ние цял торнир може да си спретнеме-Газифицирани vs бензинки vs дизел
това да се съберем вечерно време е супераз видях,че има прожектори...въпроса е дали не го заключват по някое време,и кога да го организираме
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Еми принципно незнам сам виждал да заключват такива игрища ама прожекторите не има работят защото или няма бушон на таблото или цялото таблоALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
Comment