!
Известие
Collapse
No announcement yet.
На ФУТБОЛ с EAST SIDE
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеАз съм 100% ЗА , ако може без да съм от EAST SIDEПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеЯ сега да видиме има ли сериозни хора или всички сме велики,но само на маса и с чаша !!!!!WEST SIDE
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАз също ще се включа (стига да може, че не съм от източната част), но ме бройте след 13.04, че до тогава не съм много сигурен дали ще имам възможност.
П.П. не съм футболяга, но имам желание за спорт) ее може би не всички поне тези който познавам
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениехаха колега не се притеснявай , ния сме яко зле сички) ее може би не всички поне тези който познавам
я не ме включвай в тая бройка
Comment
-
уоу досега обиколихме въпросните игрища и се оказа че едното е по-голямо та може и повече хора да се включим
А иначе поритахме токущо се прибираме , имаше алфа отбор срещу Фиат отбор за жалост наще загубиха ама..... кво да се прай, всичко свърши с контузия на аско88 к)))))
Поздравления на MUROMAN че се отзова в 9 часа вечерта да поритаме)))) пък си е и футболистче
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеуоу досега обиколихме въпросните игрища и се оказа че едното е по-голямо та може и повече хора да се включим
А иначе поритахме токущо се прибираме , имаше алфа отбор срещу Фиат отбор за жалост наще загубиха ама..... кво да се прай, всичко свърши с контузия на аско88 к)))))
Поздравления на MUROMAN че се отзова в 9 часа вечерта да поритаме)))) пък си е и футболистче
Comment
Comment