Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз сигурно направо на игрището ще отида, защото имам малко работа и мога да закъснея...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз съм на работа,ако свърша на време съм направо на игрището.Утре го дават дъждовен следобяда,тогава к"во правим?
      Last edited by beyn76; d.m.y г., 22:48.
      Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
        Аз съм на работа,ако свърша на време съм направо на игрището.Утре го дават дъждовен следобяда,тогава к"во правим?
        e... колега явно гледаме различни прогнози , аз гледах че го дават супер слънчеви и близки до летни температури събота и неделя....

относно идването , дано свършиш на време , че миналата неделя пропусна бяхме 14 човека много яко мачле стана , не ми се ще да пропускаш пак
        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• таман се отарвах от мусколната треска време е за нова и аз ште доида
          Алфа Ромео 155 2.5 V6 (180+ hp)

WEST SIDE

Comment

• Супер бая ще сме днес.Ние към 4;45 ще сме там
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25667

Comment

• И да завали пак сме там нали!!!

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                И да завали пак сме там нали!!!
                Много ясно!!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от italian_dream Покажи съобщение
                  Много ясно!!!!!!!
                  А така!!!!!!!!!

Comment

• не ни върви играта на нашия отбор без бат ЕмооОоооооООоооооо

Comment

• Липсваше ни халф в лицето на Емо Да прави връзката между защитата и нападението

Абе днеска и терена беше мнооого хлъзгав и след няколко падания по гъз реших да се кротна и да се пазя от още една евентуална контузия, че и без това старата още не е отшумяла напълно!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Липсваше ни халф в лицето на Емо Да прави връзката между защитата и нападението

Абе днеска и терена беше мнооого хлъзгав и след няколко падания по гъз реших да се кротна и да се пазя от още една евентуална контузия, че и без това старата още не е отшумяла напълно!
                        хаха аз батко съм ебати развалината на 22г коляното ме боли от един мач в вторник,десния глезен, кръста .... а сега и главата нещо ме цепи абе... нямам думи

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                          не ни върви играта на нашия отбор без бат ЕмооОоооооООоооооо
                          Знам аз , че не можете без мене Просто сега се прибирам от работа .. нямаше начин да дойда
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                            не ни върви играта на нашия отбор без бат ЕмооОоооооООоооооо
                            Абе добре си поиграхме, не можем да се оплачем. Просто бяхме разпиляни, това ни беше проблема ама то и нямаше какво друго да стане при тая лигня дето ни друсна по едно време
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Е пак пропуснах прибрал съм се към 21:30 просто нямах възможност,дано другия път нямам ангажименти.
                              Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
                              159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
                                Е пак пропуснах прибрал съм се към 21:30 просто нямах възможност,дано другия път нямам ангажименти.

Ела да видиш каква лигня ни друсаше днеска,не знам от кога не съм се смял така
                                Първите 10мин играх и после само смях.Absente беше виновника който ме караше да се смея....той си знае защо

Comment

Working...
                                X