If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ee da.... на тебе ти стават през 2 седмици : )))) миналата пак пропусна.
Е хайде сега....тва приказка ли беше? Я си виж снимките и ще се подсетиш Аз да те питам теб обаче къде изчезнахте миналата седмица толкова бързо? Нещо за Оазис и биричка ставаше въпрос по едно време и то какво стана....докато се обърна и вие бяхте изчезнали вече
Е хайде сега....тва приказка ли беше? Я си виж снимките и ще се подсетиш Аз да те питам теб обаче къде изчезнахте миналата седмица толкова бързо? Нещо за Оазис и биричка ставаше въпрос по едно време и то какво стана....докато се обърна и вие бяхте изчезнали вече
хахаха а да бе верно толко съм почнал и да помна
а иначе за бирата... ния питахме кой ще идва Емо каза 100% не а никой др не се обади.... жалко че не сме се разбрали извинавай и за това
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
хахаха а да бе верно толко съм почнал и да помна
а иначе за бирата... ния питахме кой ще идва Емо каза 100% не а никой др не се обади.... жалко че не сме се разбрали извинавай и за това
Е, глупости. Няма за какво да ми се извиняваш Ще пием по бира като се върнеш
А принципно каде е мястото кадето се събирате да ритате и от колко часа
Срещу Герена , кв.Стефан Караджа м/у блоковете има едно теренче , но ако не го знаеш намирането е почти невъзможно около 15:00-15:30 горе долу се събираме В НЕДЕЛЯ
Емо, тъй като на първа страница твоят пост е втори, какво ще кажеш да го едитваш със списък на заявилите желание да присъстват, както Гого правеше в неговият.
Ок , заемам се Тази неделя обаче също не мога да дойда , че не искам да рискувам с гипса :/ но следващата ще съм със сигурност (малко превързан с бинт и няма да мога да пазя )
Срещу Герена , кв.Стефан Караджа м/у блоковете има едно теренче , но ако не го знаеш намирането е почти невъзможно около 15:00-15:30 горе долу се събираме В НЕДЕЛЯ
За жалост не го знам а може ли нещо по точно примерно немер на някой блок да го видя в бгмапса
ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment